Oryantal/Ciceksi/ tatli Baharatli kokular sizin favorileriniz hangisi???

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Sonunda begendigim ve begenilen ve merak ettigim parfümleri kendi koku notalarina göre gruplandirdim. Oryantal agir kokulardan iki tane almayi düsünüyorum. Bu dördü arasindan hangilerini önerirsiniz?

Oryantal agir Kokular

Dior Hypnotic Poisen
Dior Addict
Givenchy Samsara
Tom Ford

Bu gruptan da 3 veya 4 tane almayi düsünüyorum sizce en güzeleri hangileri ???

hepsinden biraz Cicek v tahtamsi/ oryantal / tatli
Alien. bu kokuyu almayi düsünüyorum gercekten cok farkli ve kalici bir parfüm
Givenchy organza Bu kokuyu cok merak ediyorum hepsinden biraz var malesef deneme firsati bulmadim. deniyen arkadaslardan rica ediyorum bu koku hakkinda fikir versinler

Diyerlerine göre daha hafif kokular
Chanel coco mad. daha cok cicek agirlikli oryantal karisimi
Chanel chance coco mat. daha hafif
Marc jacobs Daisy hafif bir yaz kokusu
Noa pudramsi hafif
B. the beat cicek tahta kokulu

Hypnotic Poison mükemmel bir parfüm. 2 saat filan kalıyor ama tenimde. Beyaz tenliyim ve karma cildim. :) Addict inanılmaz kalıcı duş aldıktan sonra bile belirgin kokuyordu. Tarçınlı sahlep gibi kokuyor. 2 defa denedim. Sevmedim. Ama kış dönemi alabilirim tekrar deneyeceğim. Çok kalıcı çünkü. :) Alieni ben de merak ediyorum, addictle birlikte en kalıcı kokularmış. Coco mademoiselle ve chance kullandım. Mademoiselle gül-yasemin çok güzel chance tam bahar-yaz parfümü. O da güzel. Orijinalleri için yorum yapıyorum. Noa dpde orijinalin aynısıymış ve çok kalıcı denedim.

Son düzenleme:
Canim bende beyaz tenliyim ve kuru bir cilt yapisina sahibim. Bu yüzden agir kalici bir Parfüm ariyorum.Dior Hypnotic Poisen'u da Dior Adicti de iki gün önce denedim ve begendim. Yanliz ikisinden birini almak istiyorum.Cünkü ikiside cok tercih edilen parfümler. Parfümeride hatta görevli 3 kisiden biri .Dior Hypnotic Poisen kullaniyor dedi. Parfümlerle aram fena degildir ama mesela b]Givenchy den samsarayi[/b] hic denemedim ve organzayi da cok merak ediyorum.

b]Alien'i[/b] dün denedim. gercekten cok kalici bir parfüm. cildim kuru olmasina rahmen 5 saat cikmadi koku. Ve cok sükür olumsuz bir degismede yasanmadi. Diyer kokulardan daha farkli. Sisesi ve reklamida cok farkli, siradisi. Dikkat cekici bir parfüm. Mutlaka denemelisin cnm.

Bu arada sen Coco mad. Chanci D&p denmi almistin ?

Chance'i geçen sene huzurdan aldım orijinal. Coco mademoiselle'yi tester parfüm satan bir yerden almıştım o da orijinaldi. Dp den kardeşime aldım Chance. Koku güzel orijinale yakın ama kalıcılığını beğenmedim. Bir saat anca... Bargellodaki daha kalıcı yalnız orijinale göre daha farklı geldi bana ama güzel daha tatlıydı koku. HP mi addict mi demişsin. Kokuyu beğendiysen addict al o kadar kalıcı ki çıkmıyor koku. ALIENİ TARİF EDER MİSİN? Armani Code'la çok benzediğini okudum. Code en sevmediğim parfümdür. :)

Son düzenleme:
Canim Alien ciceksi odunsu agir bir koku. sürdükten sonra güzellesenlerden. Ben sahsen hicbir kokuya benzetemedim. Farkli bir parfüm nasil tanimlasam bilemedim güclü, siradisi, gizemli :). Parfümerideki görevli de cok dikkat cekici bir parfüm demisti. Douglasta top on listesinde su anda ikinci sirada yer aliyor. ilk sirada hangi parfüm var dersen Chanel coco mad. :) Bu parfümü ben direk üzerimde denedim. kalicilik konusunda testen gecti olumsuz bir koku degisimide yasamadim cok sükür. Eger farkli birsey ariyorum dersen kesinlikle tavsiye ederim. Erkeklerin üzerinde olumlu etki birakacagindan eminim cünkü buda dior hypnotic poisen ve addict gibi agir bir koku.

Bu arada givenchyden organza artik douglasta satilmiyormus kokliyamadim bir türlü ona üzüldüm interneten siparis verebilyiorsun ama kokusunu bilmiyorum malesef. yarin vaktim olursa bir iki parfüm daha denemeyi düsünüyorum :) sonuclari paylasmaya calisirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…