Saç Rengi ve Saç Boyama Oryalsiz sadece boyayla sarışın oldum!

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar !! ben dün bu konuyu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501208-gercek-sacim-yapmak-istedigim.html

ve bugün kuaföre gidip dedimki, ben sarışın olmak istiyorum yani saç rengim bildiğimiz sarı denebilecek kadar sarı olsun ama açıcı yada oryal kullanmayın. benim saçım güneşten bayağı açılıyor saçımın uçları daha açık renk gördüğünüz gibi. ve kuaför dediki saçların çok açık bir renk olmamasına rağmen açma kapasitesi çok olan bir saç türü. yani saçımın yapısı açılmaya yatkınmış güneşte filan açılmış görüyorsunki dedi. senin saçını 2 3 ton açabilirim dedi. boya numarasını sordum ama söylemiyor sadece Loreal olduğunu öğrenebildim. Neyse uzatmak istemiyorum saçım koyu kumral-kumral gibi birşey ve SADECE BOYA SÜRÜLEREK (hepsi boyanmadı aralara sık sık attı) bu hale geldi. Çooook mutluyum çok güzel oldu. İşte resimler (en sağdaki benim saç rengim)

$ıefj.jpg $ıjfr.jpg $Görüntü543k.jpg

Merhaba arkadaşlar !! ben dün bu konuyu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501208-gercek-sacim-yapmak-istedigim.html

ve bugün kuaföre gidip dedimki, ben sarışın olmak istiyorum yani saç rengim bildiğimiz sarı denebilecek kadar sarı olsun ama açıcı yada oryal kullanmayın. benim saçım güneşten bayağı açılıyor saçımın uçları daha açık renk gördüğünüz gibi. ve kuaför dediki saçların çok açık bir renk olmamasına rağmen açma kapasitesi çok olan bir saç türü. yani saçımın yapısı açılmaya yatkınmış güneşte filan açılmış görüyorsunki dedi. senin saçını 2 3 ton açabilirim dedi. boya numarasını sordum ama söylemiyor sadece Loreal olduğunu öğrenebildim. Neyse uzatmak istemiyorum saçım koyu kumral-kumral gibi birşey ve SADECE BOYA SÜRÜLEREK (hepsi boyanmadı aralara sık sık attı) bu hale geldi. Çooook mutluyum çok güzel oldu. İşte resimler (en sağdaki benim saç rengim)

Eki Görüntüle 337860 Eki Görüntüle 337861 Eki Görüntüle 337862

ee istedğin gibi olduysa ne mutlu sana tatlım :) benmkide güneşten açılan bi renge sahip kumral ama yazın güneşten sapsarı oluyo bu güzel bişey :) ama şu anda koyu açılmasını istiyorum bi kaç ay beklemem gerek bunun için :)

seninki de açılmaya müsait bir saçsa güneşi beklemene gerek yok canım kuför yapıyor sarı oryalsiz ve saç hiç yıpranmıyor:) olay buymuş yani

canım güzel olmuş.saçlarını sağlıklı,mutlu günlerde kullan.ayıptır sorması kuaför ne kadar yaptı bu işlemi?:17:

Bayildim ya güle güle kullan... :69:
Benim dogal sac rengim acik kumral ben de resimdeki gibi balyaj istiyorum ama kuaföre gitmeyecegim, kendim yapmaya calisacagim. Cok acik olsun istemiyorum o yüzden 10 numara acik sari kullanacagim. Benim de saclarim acilmaya cok yatkindir, o yüzden oryale gerek duymuyorum.

Keske söyleseymis boya numarasini ama kuaför iste bu söyler mi hic... :19:

Bayildim ya güle güle kullan... :69:
Benim dogal sac rengim acik kumral ben de resimdeki gibi balyaj istiyorum ama kuaföre gitmeyecegim, kendim yapmaya calisacagim. Cok acik olsun istemiyorum o yüzden 10 numara acik sari kullanacagim. Benim de saclarim acilmaya cok yatkindir, o yüzden oryale gerek duymuyorum.

Keske söyleseymis boya numarasini ama kuaför iste bu söyler mi hic... :19:

bu çok güzel biraz benimkine de benzemiş ama zemini daha açık tabi:)) ben şimdi dip boya sorunum olmasın diye aralara sık attırdım ve kuaför bana bu 4 5 ay gider dedi. ama ilerde komple sarı yapmayı düşünüyorum:)

Eki Görüntüle 337860 Eki Görüntüle 337861 Eki Görüntüle 337862

canım çok zaman geçmiş üstünden ama bu nişan taşında hangi kuaför acaba?
gerçekten doğal olmuş. yıkadıktan sonraki durum nasıl oldu?

Kuaför seni yemiş bildiğin balyaj atmış aralara. Açıcı olmadan bu kadar ton farkı mümkün değil. Madem açıcı değil boyanın adını başka ne kattığını söyleseydi sana. Söyleyemez çünkü açıcı karıştırdı.

Back