Oryalle tüylerden kurtulmak

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
46
Bursa
Oryali saçlarımıza uyguladığımızda saçlarımızı yaktığını ve zarar verdiğini biliriz hatta dökülmelere bile neden olduğuna şahit olmuşuzdur.Acaba göbeğimizdeki kolumuzda vs. tüylere oryal uygulasak sık sık tüylerimizi döker mi? ben döker diye düşünüyorum hiç oryalle vücudundaki tüyleri açıp döktüğünü farkedenler var mıı? Yardımcı olursanız sevinirim baya erkek gibi olmaya başladım yakında erkekleri geçicem diye korkuyorum yazın tam bi işkence oluyor benim için

Tüyleri uzatıyor, çoğaltıyor. Çok esmer bir yakınımda tüylerinden rahatsızdı.
Kollarında çok az tüyler vardı. Onları sararttı ve şuan kollarında uzun kıllar var, çoğalmış.

Tüyleri uzatıyor, çoğaltıyor. Çok esmer bir yakınımda tüylerinden rahatsızdı.
Kollarında çok az tüyler vardı. Onları sararttı ve şuan kollarında uzun kıllar var, çoğalmış.

evet tüy sarartıcılar tüyleri besliyor ama oryal beslemez gibi geldi bana :44:

hanımlar bu bildiğimiz oryal mi hani şu kuaförlerde kullanılan mavi olan saç açmak için. oysa eğer yapmayın bence kuaförler bile nasıl kalın eldivenlerle çıplak tene deymemesi için özen göstererek yapıyolar bu işi. vücuda sürülür mü hiç. hem yakar artı yarın öbür gün egzamaya sebep olabilir.kuaförüm egzamanın kuaför hastalığı olduğunu söylemişti bu boyalarla açıcılarla uğraşmaktan.aman diyeyim :)

aynen tüyleri besledi galiba uzamıştı benim de kolumdakiler asla tavsiye etmiyorum tüy sarartıcı alıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…