- 12 Mart 2016
- 10
- 16
- Konu Sahibi inciicigdem
Kızlar merhaba sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ancak üye değildim. Geçen haftalarda saçlarımı açmak için 2 gün arayla saçlarıma oryal vurmak zorunda kaldım. Daha sonra kendi karışımımla elde ettiğim bu kürü sizinle paylaşmak için sayfaya üye oldum. Umarım saçları yıpranmış lastikleşen ve kopan herkese yardımcı olabilirim.
Kürün içeriği
- 2 Adet yumurta
-Yarım limonun suyu
-Bir tatlı kaşığı mayonez
-1 Çay bardağı süt
-1 Tatlı kaşığı hint yağı
-1 Tatlı kaşığı tatlı badem yağı
Hepsini bir kasede karıştırıp saçlarımın yanık kısımlarına sürdüm ve 45 dakika kadar beklettim. Bekletme aşamasında saçıma bir adet poşet geçirdim ve daha az hava almasını sağladım. Yağlar oldukça ucuz ve saça kür haricinde sürüldüğünde gayet sağlıklı bir görünüm veriyor. ayrıca tatlı badem yağı kirpik ve kaş uzatan bir yağ. Kürü denerseniz gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum
Kürün içeriği
- 2 Adet yumurta
-Yarım limonun suyu
-Bir tatlı kaşığı mayonez
-1 Çay bardağı süt
-1 Tatlı kaşığı hint yağı
-1 Tatlı kaşığı tatlı badem yağı
Hepsini bir kasede karıştırıp saçlarımın yanık kısımlarına sürdüm ve 45 dakika kadar beklettim. Bekletme aşamasında saçıma bir adet poşet geçirdim ve daha az hava almasını sağladım. Yağlar oldukça ucuz ve saça kür haricinde sürüldüğünde gayet sağlıklı bir görünüm veriyor. ayrıca tatlı badem yağı kirpik ve kaş uzatan bir yağ. Kürü denerseniz gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum