Saç Rengi ve Saç Boyama oryal konusunda......

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
118
arkadaşlar,
oryali kendimiz satın alıp saçımızı kendimiz boyayabilir miyiz?

bir ya da birkaç kullanımlık oryal satın alınabilir mi? satılıyorsa eğer, nerede bulabilirim
?

canım bende mersinde yasıyordum takiii 1 ay öncesine kadar platinden almıstım ben hangi markanın hatırlamıorum ama sen sor oradakilere veriolar bende öle almıştım

oryal satılıyor evet ama kendi kendine yapman çok riskli.büyük kozmetikçilerde vardı bi ara.35-40 lira arası birşey.biraz daha para verip kuaförde boyatmanı öneririm

bundan iki ay önce kuaföre boyattım saçımı. uçlarını kırmızıya boyatmıştım. fakat güvendiğim halde kuaförüm saçlarıma gereken özeni göstermediği için çok fazla yıprandı.
oryali saçımda çok bekletti. belki kendim yapsam daha az hasar veririm diye düşünüyorum...

35-40 mı ben normal boya kutusunda normal boya fiyatına alıp kendim evde denemiştim bi zararınıda görmedim benim saclarım kalın telli ondanda olabilir ama o kadar pahalı deil kolestonunkini almıştım ben

sanırım senin bahsettiğin boya solüsyonu.

ben yaklaşık 10 yıldır kuaföre gitmedim kendim yapıyorum röflemi,boyamı toptan alıyorum orial ve peroksiti [ peroksitin volümleri vardır ihtiyacıma göre seçiyorum] kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabirsiniz ,peroksit artı oriale 25 lira gibi bir fiyat ödüyorum , oda normal uzunlukta bir saça 3-4 kez röfle yapıyor, bu çok derseniz minik ,minik paketlenmiş orial de satılıyor ihtiyaca göre alınır peroksit büyük bir kutuda fiyatı 6-7 lira civarı ,bir röflelik malzeme 15 lira gibi tutar

kızlar ben 2 ayda bir bu oksidan suyuyla saçlarımı açıyorum bildiginiz çok hoş bi sarı oluyor ama zararı war mı bilmiyorum çok korkuyorum ilerde bişey olur mu diye

ben yaklaşık 10 yıldır kuaföre gitmedim kendim yapıyorum röflemi,boyamı toptan alıyorum orial ve peroksiti [ peroksitin volümleri vardır ihtiyacıma göre seçiyorum] kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabirsiniz ,peroksit artı oriale 25 lira gibi bir fiyat ödüyorum , oda normal uzunlukta bir saça 3-4 kez röfle yapıyor, bu çok derseniz minik ,minik paketlenmiş orial de satılıyor ihtiyaca göre alınır peroksit büyük bir kutuda fiyatı 6-7 lira civarı ,bir röflelik malzeme 15 lira gibi tutar

bencede çok iyi ediyosun..kuaförler çok uçuk rakam verebiliyolar bi röfleye...170 saç uzunsa 200 e bile çıkıyo...yapdıkları oryalle oksidasyon kremi karışdırıp saçı açmak ve boya sürmek...toplam maliyet 10 lirayı bile bulmuyo....bide tam istediğimiz gibi olsa....ben kuaförlerden çok kazık yiyip içime sinmeyen saçlarla döndüğüm için dertliyim biraz..kimse kusura bakmasın....

ben de deneyeceğim bunu...
zemuszemus

sanırım senin bahsettiğin boya solüsyonu.

hayır cnm boya solusyonu deil kolestonun var acıcısı oryal ben saçlarımı onla acmıstım boya fiyatında 10 lira flndı sanırım koya kutusunda yine ama kutusu beyazz fotodada coooook acık sarı sac resmi var

Back