• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oryal ile tüy sarartmak

kaynata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
26
0
36
Ben göbeğimdeki tüyleri oryal ile sararttım. Açıkcası korktum ama saçlarımı çok kez açmıştım oryelle o yüzden kafa derime bir şey olmuyosa başka yere de olmaz diye kendimi kandırdım :) Şu an çok güzel hiçbi şey gözükmüyo tüylerden eser yok. Ama bu işlemi sürekli yinelemem mi gerekicek? Vücuduma zarar verir mi? Sarartıcı kremler gibi tüyleri besleyip uzatır mı? Merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ben göbeğimdeki tüyleri oryal ile sararttım. Açıkcası korktum ama saçlarımı çok kez açmıştım oryelle o yüzden kafa derime bir şey olmuyosa başka yere de olmaz diye kendimi kandırdım :) Şu an çok güzel hiçbi şey gözükmüyo tüylerden eser yok. Ama bu işlemi sürekli yinelemem mi gerekicek? Vücuduma zarar verir mi? Sarartıcı kremler gibi tüyleri besleyip uzatır mı? Merak ediyorum.

canım ya ben aynı ıslemı yüzüme uyguladım da tüyler kalınlaşıyor bu tarz sarartıcılar tuylerı beslıyor hemde tekrar dıpten sıyah tüyler çıkınca cok kotu bı goruntu oluyor

oryal farklı olur diye düşündüm o diğer tüy sarartıcılardan. çünkü saçımı açınca asla eski rengine dönmüyo diğer tüy sarartıcılar boya gibi akıyo. ama tüyleri besleyip beslememe kısmından şüpheliyim

Back