Örümcekler

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
Merhaba arkadaslar.3 gündür basıma birsey geliyor anlamiyorum.ilk gun evden ciktim ise geldim bi baktim pantolumun ustunde kucuk yavru orumcek .2 gun tekrar duraktayim aynisindan 5 6 tane daha .suan yazarken bile kasinti tutuyor ya o orumcrkleri ustumden atarken ki halim resmen faciaydı.neyse 3.gun badka duraktan bindim ya oturdum bi baktim en az 10 tane cantamin ustunde uzeri.de vardi otobuste agladim resmen ya nerden geliyo bunlar arkadaslar

evin bahçeli mi? ya da giriş kat ve öninde bahçe filan varsa bahçeden geliyordur. Yaz olduğu için cam kapı açık havalar sıcak olunca örümcek ve karıncalar içeri giriyor

Duraktan geliyordur muhtemelen. Evde olsalar evde de görürdünüz. Sadece durakta ve duraktan sonra bindiğiniz otobüste farkettiyseniz o durakta bir örümcek yuvası vardır.

Ay üzüldüm haline ama çok da güldüm.. Tövbe tövbe, spiderwoman oldun sanırım. ^^
Şaka bir yana, eşyalarda ise hep dolabında olmasın?

Dolabimda imkan yok cantamdada yok. Otobus farkli biniyorun baska duraktan bindm offfff anlamiyorummmm ya neoluyo ya buyu falan ilmasin

canım evini iyice temizle eşyaları çeke çeke. eğer yavruları görüyorsan büyükleri görmen de yakındır. raid'in tabletlerinden koy her yere

Ama evi ilacladik bina ilaclandi evde olda evdede ustumde .bina tertemiz ev zaten ilacli domestos bol bol kullaniyorum dip kose. durakta desem farkli duraktada oldu .icten ice korkuyirum esime dkose.esimde farketmis ustunde varmis isyerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…