Cilt Bakımı Ürünleri Örümcek ağı kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.831
Örümcek Ağı Kremi, yapısındaki bitkisel kök hücre ve cyclopeptide-5 sayesinde epidermal hücrelerin yaşlanmasını geciktirir ve kronik yaşlanmaya karşı cildin savaşmasına yardımcı olur. Hücre yenilenmesini hızlandırarak cilt altından, örümcek ağına benzer bir bariyer oluşturarak cilt yüzeyinden çift yönlü bir etki mekanizmasına sahiptir. Özellikle göz çevresi olmak üzere tüm yüz ve boyun bölgesindeki kırışıklıkların giderilmesine, cildin doğal parlaklığını, yumuşaklığını ve esnekliğini geri kazanmasına yardımcı olur. Formülasyonda yer alan multivitamin kompleksi, daymoist, shea butter, allantoin, provitamin B5, e vitamini ve bitki özleri sayesinde cildin gün boyu nemlenme ihtiyacını sağlayarak, zamanın ciltteki yıpratıcı etkisini azaltmayı ve genç bir görünümü destekler.

Kızlar krem için yapılan açıklama bu. Anneme almayı planlıyorum ama fiyatı 250 lira olunca araştırıp biraz bilgi edinmeden almak istemedim. Kullananlar veya faydasını duyanlar varsa engin bilgilerini bekliyorum :KK36:

Bide şunu söylemek istiyorum. Annem 55 yaşında, hani acaba bu yaştan sonra etkisi olmaz mı yada kullanmaya değecek kadar etki sağlamaz mı bunu merak ediyorum.
Gerçi 55 ama yaşını göstermez. O kadar cilt problemi yok. Minyon ve sarışın olunca haliyle dahada küçülüyor yaş.
Ama hafif kilosu var ve cilt elastikiyetini kaybettiği için gıdığı hafiften kötü gözüküyor. Estetik düşünüyorduk aramızda konuşuyorduk.
Estetikten önce bu kremi kullansa mı kullanmasa mı karar veremedim. Estetiğe gerek kalmaz belki diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla kırışığı ve gıdığı yok. Az bi şeycik..
Durum bu kızlar.
Yorumlarınızı bekliyorum.:KK51:

X