Cilt Bakımı Ürünleri Örümcek ağı kremi ve serumu kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Winky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
52
101
Kızlar bir arkadaşım kullanıyordu, etkisini gördüğü için ben de aldım. Daha yeni başladım. Sizlerden kullananlar var mı? Sizlere nasıl etki etti? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ya da etkisini gördüğünüz başka bir ürün var mı? Şimdiden teşekkürler

Selam ben kremi maskeyi serumu kullandım. Maske ve serum güzel ama düzenli kullanmadığım için çok net bir şey söyleyemicem ama kötü değil. krem sanırım krem bingo daima olmalı. benim yağlı sivilceye müsait hassas bir cildim var. ilk 34 yaşında uzun süre bakımsız kırışıklıkların acayip çıktığı bir evrede hızla botox ve bu kreme başladım sonrasında başkaca çok pahalı ürünler denedimse de en hızlı etkiyi bu krem gösterdi tekrar ona döndüm. mesela botoxla kırışıklıkları dondurup kremi uzun süre kullandım botox etkisi geçince de azalma olduğunu hatta botox zamanım geçti 1 ay oldu 1,5 sene önceki fotolarıma bakıyorum bence baya iyi, azalma var yani resmen. Boyun, göz kenarı her yerde kullanıyorum. içeriği çok etkileyici ama araştırmadım yani İsviçre laboratuvarında peptit ve kök hücre yani yaptırdığımız somon ve vitamin aşıları var ya onlarda var olan içerikler diye düşünüyorum ama nolur bir bilen yazsın artık, araştıran, kullanan ve daha net bilgiye sahip olan yok mu?

Ben 4 yıldır kullanıyorum ve hiç kırışıklığım yok çok memnunum bu ürünü kullandığımı plastik cerrah eşi arkadaşım fark etti sen yüzüne ne yapıyorsun dedi
Düzenli kullanıldığında botokstan daha etkili bir krem
Sivilce izlerini bile yok ediyor

X