‘Oruçluyken, cumhurbaşkanımızı yalamak orucu bozar mı?’

Ben bunu fotomontaj filan zannetmistim, megerse gercekmis... Tayyip Turkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafindan tarafindan, devletin resmi kurulusu tarafindan Anayasanin icine edilerekten hem Cumhurbaskani hem de Basbakan ilan edilmis... E yuh yane... yuh... Hukuk olmus guguk... Halk guk! guk! Bu ne rezillik yav! Bu ne rezillik! YSK! Bosalt o koltuklari! Isini yapamayan senin gibi resmi kurulusun aldigi maas da haram!

Aynen ben de yoldan birini çevirip anlasip istediğimi söyletebilirim. Bu zor değil. Oldum olası inanmadim bu röportajlara.

Bir su milletin ağzına sakız olan g.tünün kiliyih meselesi de tam rbir carpitma. Kadin orda Kılıçdaroğlu basbakanin g.tünün kili bile olamaz derken kesip bu hale getiriyorlar sonra buna da en çok yine kendileri inanıyorlar. Maksat ak parti secmenini kötü göstermek tabii. Acizlik bu yahu. Bu kadar düşmeyin.

Yozdilin yazısını dikkate alıp da sinirlenmek bile gelmiyor içimden. Takip ettiğim bir yazar olmadı hiçbir zaman. Üslubu ve yazim dili çok zayıf. Benim bir tane köşe yazarım var o da Atilla Yayla.

Bunun neresi carpitma? Boyle mi kandiriyorsunuz kendinizi? Ayan beyan ne dedigi belli, izleyen sagir olsa dudaklarindan ne dedigini okuyabilir, soyler soylemez sunucunun suratinin aldigi sekil de cabasi, sunucu bile dumura ugradi..

her şeye de montaj deme modası çıktı. hadi bu videolar sahteyse vekillerin ak işadamının söyledikleri ne

Allah tarafından secılmıs adam işte , kaldıramıyorsunuz..
o kadar gücü guvveti yerindeki ; hem c.b. hem b.b.
nasıl bir egoysa artık hepsi ben olacam hepsi ben

nasıl bir egoysa artık hepsi ben olacam hepsi ben
Egosu bir yana, bu yapilan suc. Yarin o koltuktan indiginde yargi yolu sadece ona degil YSK mensuplarina da goruluyor. Resmen suca istirak bu. Valla Turkiyede olsam savciya suc duyurusunda bulunurdum, dosya acilsin da bugun hukuk islemese bile birgun ille de adalet yerini bulurdu elbet..

Bunun neresi carpitma? Boyle mi kandiriyorsunuz kendinizi? Ayan beyan ne dedigi belli, izleyen sagir olsa dudaklarindan ne dedigini okuyabilir, soyler soylemez sunucunun suratinin aldigi sekil de cabasi, sunucu bile dumura ugradi..
bırak saraylım yeaaaa bu videolar şantaj cıkan tapelerde montaj şu şarkıyı kendını boyle kandıran arkadalsara armagan edıyorum yaptıgına santaj denır boyle aska montaj denır şantaj montaj şantaj montaaajjj

bunları yargılayacak adammı kaldı saraylım ya ıcerı tıktılar yada sürdüler zaten bu rahatlık ordan gelıyo

Yılmaz özdil sen oruç tut..annemm... sana serbest cumhurbaşkanını yalayabilirsinn beyin olarak ne taşıyorsun acaba

Aynen açıkça "gılıyım" dedikten sonra dönüp gidiyor zaten teyze,kimsenin lafını kestiği filan yok.Ama işine gelmeyenler anlamak istediği gibi anlıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…