Ben bunu fotomontaj filan zannetmistim, megerse gercekmis...
Allah tarafından secılmıs adam işte , kaldıramıyorsunuz..
Ya bi de gerçekten sokak roportajlarina inanip boyle seyler yazanlar da guldurmuyor degil. Onlari bilecek soyletiyorlar anlamiyor sanirim bazilari.
Sahit oldugum icin kac kere biliyorum.
Kizlara soyle diyor mesela, bak biz birden cikicaz bunu sorucaz sen de bunu de diye. Sonra hep beraber guluyorlar basliyorlar cekmeye...
Ben bunu fotomontaj filan zannetmistim, megerse gercekmis...Tayyip Turkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafindan tarafindan, devletin resmi kurulusu tarafindan Anayasanin icine edilerekten hem Cumhurbaskani hem de Basbakan ilan edilmis... E yuh yane... yuh... Hukuk olmus guguk... Halk guk! guk! Bu ne rezillik yav! Bu ne rezillik! YSK! Bosalt o koltuklari! Isini yapamayan senin gibi resmi kurulusun aldigi maas da haram!
nasıl bir egoysa artık hepsi ben olacam hepsi benAllah tarafından secılmıs adam işte , kaldıramıyorsunuz..
o kadar gücü guvveti yerindeki ; hem c.b. hem b.b.
Egosu bir yana, bu yapilan suc. Yarin o koltuktan indiginde yargi yolu sadece ona degil YSK mensuplarina da goruluyor. Resmen suca istirak bu. Valla Turkiyede olsam savciya suc duyurusunda bulunurdum, dosya acilsin da bugun hukuk islemese bile birgun ille de adalet yerini bulurdu elbet..nasıl bir egoysa artık hepsi ben olacam hepsi ben
bırak saraylım yeaaaa bu videolar şantaj cıkan tapelerde montaj şu şarkıyı kendını boyle kandıran arkadalsara armagan edıyorum yaptıgına santaj denır boyle aska montaj denır şantaj montaj şantaj montaaajjjBunun neresi carpitma? Boyle mi kandiriyorsunuz kendinizi? Ayan beyan ne dedigi belli, izleyen sagir olsa dudaklarindan ne dedigini okuyabilir, soyler soylemez sunucunun suratinin aldigi sekil de cabasi, sunucu bile dumura ugradi..
bunları yargılayacak adammı kaldı saraylım ya ıcerı tıktılar yada sürdüler zaten bu rahatlık ordan gelıyoEgosu bir yana, bu yapilan suc. Yarin o koltuktan indiginde yargi yolu sadece ona degil YSK mensuplarina da goruluyor. Resmen suca istirak bu. Valla Turkiyede olsam savciya suc duyurusunda bulunurdum, dosya acilsin da bugun hukuk islemese bile birgun ille de adalet yerini bulurdu elbet..
Aynen açıkça "gılıyım" dedikten sonra dönüp gidiyor zaten teyze,kimsenin lafını kestiği filan yok.Ama işine gelmeyenler anlamak istediği gibi anlıyor işte.Bunun neresi carpitma? Boyle mi kandiriyorsunuz kendinizi? Ayan beyan ne dedigi belli, izleyen sagir olsa dudaklarindan ne dedigini okuyabilir, soyler soylemez sunucunun suratinin aldigi sekil de cabasi, sunucu bile dumura ugradi..