‘Oruçluyken, cumhurbaşkanımızı yalamak orucu bozar mı?’

ooo ramazan gelsin allahın izni ile başlıca hocalarımız çıkarlar halktan gelen nice enteresan soruları yanıtlamaya

arkadaşım beni insanlar yani şahıslar ilgilendirir insanların söylediği sözler kendilerini bağlarr.. bir hoca çıkar söyler salakça bir laf kızarım ,,çıkar bir partili kiii (gözünü aç bunu iyi oku) ak partili olur chp li olur mhp li olur farketmezzzzz. yok ezan türkçe der tepkimi koyarım çıkar biri hamileler böyle gezmesin der tepkimi koyarımm,, çıkar kadını küçük düşürür tepkimi koyarımm.. adamı nasıl korucanız derken bence bir daha düşünn

Ezan Turkce okunsun diyen kim? Kilicdaroglu mu? Kime tepki koymussun yav, kemikleri dahi kalmamis adamlara mi? Sen tepkini destekleyerek, oy verip basbakan, cumhurbaskani ederek veriyorsun zaten.. Gerisi hikaye.

Ezan Turkce okunsun diyen kim? Kilicdaroglu mu? Kime tepki koymussun yav, kemikleri dahi kalmamis adamlara mi? Sen tepkini destekleyerek, oy verip basbakan, cumhurbaskani ederek veriyorsun zaten.. Gerisi hikaye.
off saraylım off bir yerde bir noktada anlamıyorsun ama anlamadığın o noktayıda ben çözemedimm.. her söz ve her ağızdan çıkan kelime sahibini bağlarr .. ben müslümanım ve bir hoca çıkar ve saçmalar ben dinimden vazgeçmem o zırvalayan hocaya bir kafa atarımm.. yeterlimi bu cevap senin içinn..daha ne diyeyim arkadaşım sana..

Bak sana kisaca yazayim Kakao. Butun bu soylemlerden, isirilmaktan, yalanmaktan, Sems gibi bir erkek tarafindan aska ugramaktan, peygamber veya Allah ilan edilmekten o birisi hic sikayet ediyor mu? Kadinlara su yukarda yazdigim laflarin, soylemlerin edilmesine bir itirazi olmus mu? Sen niye kraldan fazla kralcisin? Adam memnun.. O bu adamlari destekliyor, onayliyor, sen de onu.. Bu kadar basit.

Babyyy kisinin profili ac altta goz ardi et diye bir buton var tikla beybi gorme o kisileri kime neyi anlatiyosun takilma
Durmak yok yola devammm
Takilmaaaa
Onlarrrrrr konusurrr Ak parti yapar

Iyi kapak olmustur
Simdi cevapta yazilir ama ben gormicemmm Neeee aciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…