ooo ramazan gelsin allahın izni ile başlıca hocalarımız çıkarlar halktan gelen nice enteresan soruları yanıtlamayaNe yapılırsa yapılsın bu ülkede dine hakaret oluyorAllah deseniz suç,demeseniz suç.
Sanki oruç ile ilgili 85496424796 tane saçma soru Avustralya'dan geliyor.Adam gayet de mantıklı yerden yakalamış,tebrik ediyorum.
İcerigi begenmedim ama basliga koptum ya hahahahaha
ooo ramazan gelsin allahın izni ile başlıca hocalarımız çıkarlar halktan gelen nice enteresan soruları yanıtlamaya
arkadaşım beni insanlar yani şahıslar ilgilendirir insanların söylediği sözler kendilerini bağlarr.. bir hoca çıkar söyler salakça bir laf kızarım ,,çıkar bir partili kiii (gözünü aç bunu iyi oku) ak partili olur chp li olur mhp li olur farketmezzzzz. yok ezan türkçe der tepkimi koyarım çıkar biri hamileler böyle gezmesin der tepkimi koyarımm,, çıkar kadını küçük düşürür tepkimi koyarımm.. adamı nasıl korucanız derken bence bir daha düşünnMerak etme, Tayyip ve surekasi varken, onlarin bunca soylemi varken AKPye nefret artmiyorsa, soylemleri sizlerin sempatinizi kazanmaya devam ettikce Ozdil'in de belalti vurmalari kimseleri etkilemez bu ulkede.. Kadinlari bunlar kadar asagilayan bir parti gelmedi bu ulkenin basina, calismasi fahiselik, kahkahasi iffetsizlik, hamileyken sokaga cikmasi edepsizlik oldu ama halinize bak.. Adami nasil korucaz diye deli oldunuz buralarda, hem de bir kadin olarak..
yok yavrum sen takmışsınn ben ne diyom sen ne diyonnCirkinlesen siyaset.. Igrenc olan siyaset.. Seviye buralara dusmusse bunun sebebini uzakta araman bosa caba.. Balik bastan kokuyor.
Ben sevdigime kavusmak icin dua ediyorum o da kendi sevdigine kavusmak icin dua ediyor hangimizinki kabul olur
Ezan Turkce okunsun diyen kim? Kilicdaroglu mu? Kime tepki koymussun yav, kemikleri dahi kalmamis adamlara mi?arkadaşım beni insanlar yani şahıslar ilgilendirir insanların söylediği sözler kendilerini bağlarr.. bir hoca çıkar söyler salakça bir laf kızarım ,,çıkar bir partili kiii (gözünü aç bunu iyi oku) ak partili olur chp li olur mhp li olur farketmezzzzz. yok ezan türkçe der tepkimi koyarım çıkar biri hamileler böyle gezmesin der tepkimi koyarımm,, çıkar kadını küçük düşürür tepkimi koyarımm.. adamı nasıl korucanız derken bence bir daha düşünn
off saraylım off bir yerde bir noktada anlamıyorsun ama anlamadığın o noktayıda ben çözemedimm.. her söz ve her ağızdan çıkan kelime sahibini bağlarr .. ben müslümanım ve bir hoca çıkar ve saçmalar ben dinimden vazgeçmem o zırvalayan hocaya bir kafa atarımm.. yeterlimi bu cevap senin içinn..daha ne diyeyim arkadaşım sana..Ezan Turkce okunsun diyen kim? Kilicdaroglu mu? Kime tepki koymussun yav, kemikleri dahi kalmamis adamlara mi?Sen tepkini destekleyerek, oy verip basbakan, cumhurbaskani ederek veriyorsun zaten.. Gerisi hikaye.
Bak sana kisaca yazayim Kakao. Butun bu soylemlerden, isirilmaktan, yalanmaktan, Sems gibi bir erkek tarafindan aska ugramaktan, peygamber veya Allah ilan edilmekten o birisi hic sikayet ediyor mu? Kadinlara su yukarda yazdigim laflarin, soylemlerin edilmesine bir itirazi olmus mu? Sen niye kraldan fazla kralcisin? Adam memnun.. O bu adamlari destekliyor, onayliyor, sen de onu.. Bu kadar basit.off saraylım off bir yerde bir noktada anlamıyorsun ama anlamadığın o noktayıda ben çözemedimm.. her söz ve her ağızdan çıkan kelime sahibini bağlarr .. ben müslümanım ve bir hoca çıkar ve saçmalar ben dinimden vazgeçmem o zırvalayan hocaya bir kafa atarımm.. yeterlimi bu cevap senin içinn..daha ne diyeyim arkadaşım sana..
Tesekkur ederimBen de senin nicke ve fotoya koptum super :)
ahahahhahahahahha
Babyyy kisinin profili ac altta goz ardi et diye bir buton var tikla beybi gorme o kisileri kime neyi anlatiyosun takilmaoff saraylım off bir yerde bir noktada anlamıyorsun ama anlamadığın o noktayıda ben çözemedimm.. her söz ve her ağızdan çıkan kelime sahibini bağlarr .. ben müslümanım ve bir hoca çıkar ve saçmalar ben dinimden vazgeçmem o zırvalayan hocaya bir kafa atarımm.. yeterlimi bu cevap senin içinn..daha ne diyeyim arkadaşım sana..
Benim bakis acimla "ego"nun resmi gibi olmus ama aslinda biz burada bir cumhurbaskani ile bir basbakanin resmine bakiyoruz de mi?