"Niyetliyken rüyada Şems görürsek, boy abdesti almamız gerekir mi?"
bu cumle harıc ben cok yadırgamadım işin gerçeği.. şemside bi okadar severim.. mevlanayla arasındaki aşk'ı okumaya da bayılırım.. ama kacırdıgım bırseymı var bılmıyorum ama Şemsin konu edilmesi garip olmuş sadece.. (Mevlana-Şems arasındaki aşkı - ilahi aşkla bağlıyım dıyen adamla mı bağdaştırdı acaba )
Ayrıca bence dinle değil şahıslarla dalga geçiyor.
Ha muhalefet evirip çevirip bunu kullanmamalı önce aynaya bakmalı bence..
bosuyormuymuş orucu çözümlendimiçok enteresan..
belkı özdil yanlış yaptı biçogunuza göre ama,
makara kurara diye bagırırken kımse sallamadı bunuda sallamazlar..
ayrıca adam ne orucla , ne oruc tutanla , nede dinle dalga geçmiş..
hersene , hocam sakız orucu bozarmı dıye soran gerzekler üzerinden yürümüş ,ıstıranlarda inmiş..
pesss valla sana pess bu lafları söyleyen kaç kişii ve sende bu tarz kelimeleri kullananların aşırıya kaçtıklarını bal gibide biliyorsun ama bıkmadan temcit pilavı gibi devamlı devamlı aynı kişiler aynı sözlerr ben artık senin adına sıkıldım amaa.. kaç kişiler 3 ,,5 mii 6 mıı kaçç kişi bunlar bacımm tutmuşsun tekrarda tekrarrDogru soyluyorsun. Adama peygamber diyorlar, Allahin ozelliklerini tasiyor diyorlar, dokunmak ibadettir diyorlar, her laflarinin basi sonu din, ama konustuklari laflara bak.. g kiliyiz, yalariz, isiririz, istesin kocamizi bosariz, haremine gireriz, karimi kiskanmam, babami takmam.. Bir yandan din kitap derken ote yandan agizlarindan pislik akiyor..
Kac kisiler Kakao? Butun AKPlilerin mikrofonlara konusma firsati olamadigindan ben bilmiyorum, kac kisiler? Bir ehemmiyeti var mi sayinin? Ozdil de ona bakarsan sadece bir kisi, ne bu kizilca kiyamet o zaman?pesss valla sana pess bu lafları söyleyen kaç kişii ve sende bu tarz kelimeleri kullananların aşırıya kaçtıklarını bal gibide biliyorsun ama bıkmadan temcit pilavı gibi devamlı devamlı aynı kişiler aynı sözlerr ben artık senin adına sıkıldım amaa.. kaç kişiler 3 ,,5 mii 6 mıı kaçç kişi bunlar bacımm tutmuşsun tekrarda tekrarr
arkadaşım kim olursa olsun bu söylemler iğrençç ister akp ister chp ister özdil ister ben ister sen farketmezzz. çirkinmi çirkinn iğrençmi iğrenççKac kisiler Kakao? Butun AKPlilerin mikrofonlara konusma firsati olamadigindan ben bilmiyorum, kac kisiler? Bir ehemmiyeti var mi sayinin? Ozdil de ona bakarsan sadece bir kisi, ne bu kizilca kiyamet o zaman?
AKPde balik bastan kokmus.. Adam koca bir sehre "gavur" demis.. "Ortusuz kadin perdesiz eve benzer, ya satiliktir, ya kiralik" diyerekten devam etmis..O zaman da benim sorma hakkim dogar, "Izmirlinin tuttugu oruc kabul olunur mu?""satilik kadinin kildigi namaz kabul olunur mu?" diye, sen de gelir burda ciyak ciyak bagirirsin, oruca, namaza hakaret ettiler diye.. Ayni hesap.
Merak etme, Tayyip ve surekasi varken, onlarin bunca soylemi varken AKPye nefret artmiyorsa, soylemleri sizlerin sempatinizi kazanmaya devam ettikce Ozdil'in de belalti vurmalari kimseleri etkilemez bu ulkede.. Kadinlari bunlar kadar asagilayan bir parti gelmedi bu ulkenin basina, calismasi fahiselik, kahkahasi iffetsizlik, hamileyken sokaga cikmasi edepsizlik oldu ama halinize bak.. Adami nasil korucaz diye deli oldunuz buralarda, hem de bir kadin olarak..Yılmaz özdil sizler var oldukça akpye nefretin dahada artacak..nefret ettikçe bel altı vuruyorsun vurdukçaak partiyi yükseltiyorsunn basitliğin ve acizliğin de gün yüzüne çıkıyor cumhurbaşkanını yalamak orucu bozarmıı.. bu nee baaaa. bu nasıl bir kelimee
Cirkinlesen siyaset.. Igrenc olan siyaset.. Seviye buralara dusmusse bunun sebebini uzakta araman bosa caba.. Balik bastan kokuyor.arkadaşım kim olursa olsun bu söylemler iğrençç ister akp ister chp ister özdil ister ben ister sen farketmezzz. çirkinmi çirkinn iğrençmi iğrençç