‘Oruçluyken, cumhurbaşkanımızı yalamak orucu bozar mı?’

Bence adam gayet de guzel yazmis. Sanki ramazanda hocalara sorulan sorular cok mantikli da... adam burda soz sanatlarini kullanarak yapmis bunu. Dine oruca sahsi bi garezi oldugunu sanmiyorum.
Ayrica birilerine anladigi dilden konusmak gerekiyor, hakkini vermis ozdil...

Aynen onu ima etmis sanirim.

Bence de dine bi sozu yok adamin dini kullananlara sozu var.

Dini kullanarak halki kendinize kul kole ettiniz demeye calismis bence...

e bu dünyada suratına bakılmayacak adamların kolunda 20 lik manken, Her sözü yalan dolan adamı destekleyip şakşakcılık yapabilecek kapasitede insanlar varsa..Adamı yalamak ta oruç bozmaz diye düşünmüştür.

"- ıstırırım... ıstırırım recep tayyip erdoğan'ı.- naparsınız?- ıstırırım!- ıstırırsınız?- tabii! yalarım bi de."
“Çok insancılsınız, çok sıcak kanlısınız, çok tatlısınız, bal gibisiniz.”
“Anam, babam, çocuklarım sana feda olsun Erdoğan”,
“Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor..”Ethemsancak
Haberler;Sade hayat Saray mutfağında.......... Diyanet İşleri Başkanı'na zırhlı Mercedes....…Erdoğan'a özel cuma namazı; ezan 50 dakika gecikmeli……………………………..

Ben bunlarda İSLAM dinini göremiyorum olsa olsa başka bir dindir adı varsa bilen yazsın. Özdil bunlara aynı seviyede cevap vermiş bu seviyeye inmesi olmamış kendine yakıştırmış.. ethem sancaka bilmem kimlere sermayenin tetikçisiii demeyenler aynı derecedeki sözleri duyunca din düşmanı diye bağırabiliyor.

İktidar, özdil olmadan da çıkar meydanlarda bunlar şöyle bunlar böyle der malzeme bulmasına gerek yok. İnsanlar her şeyden nem kapar olmuş

çok enteresan..
belkı özdil yanlış yaptı biçogunuza göre ama,
makara kurara diye bagırırken kımse sallamadı bunuda sallamazlar..
ayrıca adam ne orucla , ne oruc tutanla , nede dinle dalga geçmiş..
hersene , hocam sakız orucu bozarmı dıye soran gerzekler üzerinden yürümüş ,ıstıranlarda inmiş..

bosuyormuymuş orucu çözümlendimi

pesss valla sana pess bu lafları söyleyen kaç kişii ve sende bu tarz kelimeleri kullananların aşırıya kaçtıklarını bal gibide biliyorsun ama bıkmadan temcit pilavı gibi devamlı devamlı aynı kişiler aynı sözlerr ben artık senin adına sıkıldım amaa.. kaç kişiler 3 ,,5 mii 6 mıı kaçç kişi bunlar bacımm tutmuşsun tekrarda tekrarr

Yılmaz özdil sizler var oldukça akpye nefretin dahada artacak..nefret ettikçe bel altı vuruyorsun vurdukçaak partiyi yükseltiyorsunn basitliğin ve acizliğin de gün yüzüne çıkıyor cumhurbaşkanını yalamak orucu bozarmıı.. bu nee baaaa. bu nasıl bir kelimee

Ya bi de gerçekten sokak roportajlarina inanip boyle seyler yazanlar da guldurmuyor degil. Onlari bilerek soyletiyorlar anlamiyor sanirim bazilari.
Sahit oldugum icin kac kere biliyorum.
Kizlara soyle diyor mesela, bak biz birden cikicaz bunu sorucaz sen de bunu de diye. Sonra hep beraber guluyorlar basliyorlar cekmeye...

Kac kisiler Kakao? Butun AKPlilerin mikrofonlara konusma firsati olamadigindan ben bilmiyorum, kac kisiler? Bir ehemmiyeti var mi sayinin? Ozdil de ona bakarsan sadece bir kisi, ne bu kizilca kiyamet o zaman?

AKPde balik bastan kokmus.. Adam koca bir sehre "gavur" demis.. "Ortusuz kadin perdesiz eve benzer, ya satiliktir, ya kiralik" diyerekten devam etmis..O zaman da benim sorma hakkim dogar, "Izmirlinin tuttugu oruc kabul olunur mu?""satilik kadinin kildigi namaz kabul olunur mu?" diye, sen de gelir burda ciyak ciyak bagirirsin, oruca, namaza hakaret ettiler diye.. Ayni hesap.

arkadaşım kim olursa olsun bu söylemler iğrençç ister akp ister chp ister özdil ister ben ister sen farketmezzz. çirkinmi çirkinn iğrençmi iğrençç

Merak etme, Tayyip ve surekasi varken, onlarin bunca soylemi varken AKPye nefret artmiyorsa, soylemleri sizlerin sempatinizi kazanmaya devam ettikce Ozdil'in de belalti vurmalari kimseleri etkilemez bu ulkede.. Kadinlari bunlar kadar asagilayan bir parti gelmedi bu ulkenin basina, calismasi fahiselik, kahkahasi iffetsizlik, hamileyken sokaga cikmasi edepsizlik oldu ama halinize bak.. Adami nasil korucaz diye deli oldunuz buralarda, hem de bir kadin olarak..

arkadaşım kim olursa olsun bu söylemler iğrençç ister akp ister chp ister özdil ister ben ister sen farketmezzz. çirkinmi çirkinn iğrençmi iğrençç
Cirkinlesen siyaset.. Igrenc olan siyaset.. Seviye buralara dusmusse bunun sebebini uzakta araman bosa caba.. Balik bastan kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…