‘Oruçluyken, cumhurbaşkanımızı yalamak orucu bozar mı?’

Neden din kullanılıyor derken.. son 2-3 haftadır dın nasıl kullanılıyor farkıda mısınız ?
Belkı dini bu noktada bir seçmen kullanıyor , ama iktidarda ; c.b mı desem akepenin liderimi desem o kullanıyor.. Aradakı fark bence cok buyuk..

"Niyetliyken rüyada Şems görürsek, boy abdesti almamız gerekir mi?"
bu cumle harıc ben cok yadırgamadım işin gerçeği.. şemside bi okadar severim.. mevlanayla arasındaki aşk'ı okumaya da bayılırım.. ama kacırdıgım bırseymı var bılmıyorum ama Şemsin konu edilmesi garip olmuş sadece.. (Mevlana-Şems arasındaki aşkı - ilahi aşkla bağlıyım dıyen adamla mı bağdaştırdı acaba )

Ayrıca bence dinle değil şahıslarla dalga geçiyor.
Ha muhalefet evirip çevirip bunu kullanmamalı önce aynaya bakmalı bence..

C.b dine hakaret olarak algılanabilecek şeyler söylemiyor.O dini kendi menfaati icin Oy toplamak icin kullaniyor ( sizce).
Peki Yılmaz özdilin bu açık uçlu yazısını herkes kendine yontmazmı ???
Ben derim ki iste bakıııon Muhalefetin adamına;dinle dalga geçiyoooor..Bu yazısı seçim malzemesi haline gelemez mi ?

Asil dini degerleri ayaklar altina alan kimler ama bunu onlarin diliyle elestirince yazar mi suclu oldu simdi ? Bu yazi agrimiza gitti ama bunlarin hepsi gercekti.O zaman suratimiza carpmadi da yazar yazinca mi agrimiza gitti? Eger boyleyse yazi amacina ulasti benim gozumde.Ama oyle milletiz ki yapilan bu terbiyesizlikleri degil yazarin kaleme almasina tepki gosteririz biz.

Bu hassas dönemde herkesin konustuguna yazdığına dikkat etmesi gerekir.
Bu adam yüzünden muhalefetin bası agrıyacak,sosyal medyada propaganda yapilacak...Bu yazı AkP yi haklı bile cıkarabilir.Basbakan mitinglerini noktaladımı bilmiyorum ama Bu yazı miting konuşmasına dahil olabilir :) olursa şasırmayın derim :)

Ya bin beterini basimizdakiler yapiyor. Dini kullanmak soyle dursun, din disi ne kadar ahlaksizca is varsa hepsini yapiyolar. Secmenleri de ozdilin bu yazisindaki turden insanlar genelde zaten. Adam yazinca vayy dinle dalga gecti oldu. Allasen git tepkini seni yonetenlere ver. Asil hakkini onlar yiyor. Ozdil dis kapinin dis mandali. Sen once ucu sana dokunan terbiyesizliklere mudahale et.

Ne iki yüzlülük ama.
Bakara makara yapılırken, pasta diye kuran kesilirken hiç de dine saygısızlık olmuyordu.
Bu yazıya akp karsıtı biri tepki verirse kabul cunku o diğerlerine de tepki göstermiştir muhakkak. Hiç bir sekilde dinin kullanılmasına tahammul edemiyor derim.
Ama akpli gelipte diğerlerine ses cıkarmadan bu yazı için dine saygısızlık derse ay ben şok.

Burda Akp nin yaptığına ses cıkarmayan Akpli konumundaki ben oldum herhalde :)
Oy kullanırken yanımdamıydınız yoksa beynimimi açıp okudunuz ?

haşa "bakara makara" diye konusulması muhalefetin isine yarar,bu ve buna benzer seylerle karsı tarafa atak yapılır.Yılmaz özdilin yazısı ilede hükümet "bakın iste dinimize hakaret " diyebilir. Oysa kimse kendine bakmaz

Burda Akp nin yaptığına ses cıkarmayan Akpli konumundaki ben oldum herhalde :)
Oy kullanırken yanımdamıydınız yoksa beynimimi açıp okudunuz ?

Böyle düşünüyorsanız neden söylediğimi üzerinize alındınız anlamadım

Böyle düşünüyorsanız neden söylediğimi üzerinize alındınız anlamadım
Bu konusmalardan sonra gelip yorum yaoacak insanlar bana AKP yandasiymis gibi konusmasinlar diye, hem yazinizdan alinti yapmadan yazdım ki yanlış anlaşmadan dolayı birbirimizi topa tutmayalım.
Bu yazıyı Dine hakaret olarak algılarım dedim, Ben kimseyi savunmadım ve kimseyi yargılamadım.
Bu yazı açık uçlu.isteyen istedigi gibi anlar,secim malzemesi yapar.
Bu arada ben hicbir siyasetciye inanmıyorum,hepsi oy derdinde olan sahtekar.

Deniz baykal in yerine kim adaylik koyarsa Deniz beye hazirlanan o kaset tuzagi adayligini açıklayan kisinin isidir deyip Kilictaroglu aday olduktan sonra 1 numarali kilictaroglu yalakasi olan yagdanlik icindeki islam düşmanligini konusturmus yine...Beklenmedik bir olay degil...Sizi düşmani oldugunuz alay ettiginiz o dinin sahibine havale ediyoruz....

yılmaz baba seni seviyor ve beğeniyorum ama bu sefer olmamış be canım.

bu adamı görünce soma olayı için müstehak dediği aklıma geliyor, ve etlerini çimdik çimdik yolasım geliyor, haliyle yaptığı hiç bi espri beni güldürmüyor ve zekice gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…