Tamam, RtE yi sevmiyor eleştirmek istiyor eyvallah.
Ama neden Dini kullanıyor,ben bu yazıdan hem RtE ile hem Ramazan ayı ile hemde Oruc ile dalga geçtiğini düşünürüm.!
Milyonlara hitap eden insanların daha düzgün cümlelerle elestiri yapması gerekmezmi ??
C.b dine hakaret olarak algılanabilecek şeyler söylemiyor.O dini kendi menfaati icin Oy toplamak icin kullaniyor ( sizce).Neden din kullanılıyor derken.. son 2-3 haftadır dın nasıl kullanılıyor farkıda mısınız ?
Belkı dini bu noktada bir seçmen kullanıyor , ama iktidarda ; c.b mı desem akepenin liderimi desem o kullanıyor.. Aradakı fark bence cok buyuk..
haşa "bakara makara" diye konusulması muhalefetin isine yarar,bu ve buna benzer seylerle karsı tarafa atak yapılır.Yılmaz özdilin yazısı ilede hükümet "bakın iste dinimize hakaret " diyebilir. Oysa kimse kendine bakmazNe iki yüzlülük ama.
Bakara makara yapılırken, pasta diye kuran kesilirken hiç de dine saygısızlık olmuyordu.
Bu yazıya akp karsıtı biri tepki verirse kabul cunku o diğerlerine de tepki göstermiştir muhakkak. Hiç bir sekilde dinin kullanılmasına tahammul edemiyor derim.
Ama akpli gelipte diğerlerine ses cıkarmadan bu yazı için dine saygısızlık derse ay ben şok.
Burda Akp nin yaptığına ses cıkarmayan Akpli konumundaki ben oldum herhalde :)
Oy kullanırken yanımdamıydınız yoksa beynimimi açıp okudunuz ?
haşa "bakara makara" diye konusulması muhalefetin isine yarar,bu ve buna benzer seylerle karsı tarafa atak yapılır.Yılmaz özdilin yazısı ilede hükümet "bakın iste dinimize hakaret " diyebilir. Oysa kimse kendine bakmaz
Bu konusmalardan sonra gelip yorum yaoacak insanlar bana AKP yandasiymis gibi konusmasinlar diye, hem yazinizdan alinti yapmadan yazdım ki yanlış anlaşmadan dolayı birbirimizi topa tutmayalım.Böyle düşünüyorsanız neden söylediğimi üzerinize alındınız anlamadım
Yazıyı çok sevmedim ama başyağdanlık kısmında kahkaha attım.
Bu derece kahkaha attıran bir de duşakabinoğulları vardı...