- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi kaldi2sene
sizin yapmanız gereken şey satış yok dediğinde başka bir markete veya büfeye gitmekti..eşiniz çok doğru söylemiş oruc tutup kalp kırmış keşke hiç diolağa girmeseydiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çüşşşş dükkanı açmasın o zaman embesilDünden beri yaşadığım şeyin etkisindeyim kafamda sorular.. ben mi hataliyim . Yanlışım.. acaba.
Dinle çok iç içe olmayan bir ailede büyüdüm çok fazla bi din eğitimi alamadim ama ne tesadüf ki dindar bi adami sevdim, evlendim.. Bu yaşıma kadar oruç tutmayan ben , ondan da etkilenip oruç tutmaya başladım 2 senedir.. taa ki dune kadar. . Dün regl idim ilk günü idi ve inanılmaz ağrım oldu. Tam da işten çıkışıma denk geldi bi ufak kek bi de su alıp ağrı kesici içmeye karar verdim eve olan yol 1 saat sürüyor dayanamam dedim gerçekten çok ağrım vardı. . Neyse bizim is yerinin önünde cafe gibi bi yer var gittim kek ve su istedim garson çocuk satışımız yok dedi aa nasıl olur orada bi dünya kek ve su var ya sadece 1 tane istiyorum dedim. Patron kızıyor abla dedi. Dedim patronun nerde onunla konuşayım kızmasın sana
Gösterdi sırada oturuyor doye . Gittim anlattım beyefendi bi kek ve su alicam şu köşede 2 dk sürmez hemen kalkarim dedim .
Aynen yazıyorum ;
- benim prensibim değil
Oturmak istiyorsan şu sandalyede oturmana izin verebilirim ama su iceceksen cikip gideceksin. Su da veremem.
Ben : "anlayamadim"
O : " diyorum ki oturayim diyorsan otur ama hicbisey yiyip icemezsin benim ramazan da böyle bi prensibim var iftar olana kadar benim dükkanıMDA bi Allah in kulu bişey yiyip icemez izin vermiyorum . Sınırları zorlama "
Ben :" ama bakın oruç değilim ama ben rahatsizim"
O : garson a sesleniyor : " oğlum verme sakin hicbisey . Su da verme. Oturtma da. Hadi . "
; (
Ben mi yanlış anlıyorum ya adam resmen oruç tutmadı m diye beni kovdu
Eşime anlattım delirdi . Zorlama yoktur öyle şey olur mi hiç terbiyesizlik etmis en onemlisi oruçlu ise bile kalp kirmis dedi..
Ben simdi ne yapmalıyım çok zoruma gitti.......
zaten cafe de kimse yoktu benden başka . Bi garson çocuk bi patron bi de ben..
o kadar utandım ki mm hiç hayatımda bu kadar küçük dusmemistim
ya bu mu yani olmasi gereken dünden beri iyi değilim. .
konyalıyım bir dönem çok marjinal bir görüntüm vardı üniversite şehridir malum 3 adet mevcut..yazın göbek üstü düşük beller havada uçuşur daha sana denk gelenini ben görmedimBen Konya'ya arkadaşımı üniversitede ziyarete gitmiştim. Saçlarım pembe-kırmızı karışımı punk modeliydi. Orada kampüs içine giden tren gibi bir şey var ona bindim yaşlı bir amca beni gördü yerinden kalktı yükses sesle dua okuyarak şeytan bu şeytan, içine şeytan girmiş diyerek kaçtı. :)) saçlarımı yanıyor mu sandı nedir anlamadım belki sadece ona öyle göründüğümü düşündü :)) değişik insanlar yurdumun renkleri işte düşünüp üzülme sen de.
Bana denk geldi işte ama sorun değil zararsızdı kendi kaçtı benden ) amca satanist sandı galiba beni :)) hırr desem düşüp kalpten giderdi ya yaşlıydı baya. Çok güldük sonra anlattığımsa arkadaşlara. Benim görüntüm baya baya marjinaldi ondandır :)) 13şer küpe vardı kulaklarımda eh bide saçlar renkli model değişk simsiyah giyimli olunca..konyalıyım bir dönem çok marjinal bir görüntüm vardı üniversite şehridir malum 3 adet mevcut..yazın göbek üstü düşük beller havada uçuşur daha sana denk gelenini ben görmedim
Şimdi ettim .keşke siz muhatap olmadan başka bir dükkana gitseydiniz, açmasaymış kahrolası dükkanını.
ne kötü insanlar olduk.
bunların bağlı olduğu bir oda vardır. esnaflar odası olabilir, ben olsam şikayet ederim.
Öyle olsa neden esnaf samatk arlari arayıp şikayet edeyim madem yalan söylüyorum neden bu derece işi gotureyimverdiğiniz cevaplarda çok ilginç. satmıyorsa çıkarsınız olur biter. yok hastayım yok 1 kek demeye gerek yok. bence bu konu da bişiler var...
99-2000 orta okuldayım bu bahsettiğin o zamanlar yaygındı konya da hatta Mevlana da çekim yapan kadın bir gazeteci taşlanmıştı öyle acayip bir dönem..o zaman üstümde iskeletli bir t.shirt var ..celal amca kulakları çınlasın bakkalımızdı..ekmek vermediydi..yaşımda küçük git üstünü değiştir önce diye.ondan sonra devir fırr diye değişti...kıbrısa gittik seneler sonra döndüğümüzde sen gibi kulaklarımda 8 tane küpe var saçlar pmebeli kırmızılı..otobüsle mevlananın ordan geçiyoruz gayri ihtiyari eğilmişim..ama devir değişmiş..alaaddinde göbek açık ablalar bikini üstü merserize bluzlu kızları görünce şaşkınlığım tarif edilemezdi..oysa ki bi aynaya bakmam yeterli..sanki bende yadırgayacakmışım onları gibi şimdi ben tesettürlüyüm ya çok gördüm ve yaşadım ondan ya da benim kafa farklı işliyor dönüp kafamı bakmam bile..Bana denk geldi işte ama sorun değil zararsızdı kendi kaçtı benden ) amca satanist sandı galiba beni :)) hırr desem düşüp kalpten giderdi ya yaşlıydı baya. Çok güldük sonra anlattığımsa arkadaşlara. Benim görüntüm baya baya marjinaldi ondandır :)) 13şer küpe vardı kulaklarımda eh bide saçlar renkli model değişk simsiyah giyimli olunca..
Şu anda biraz abartıyor musun? Cidden konu biraz inandiriciligini kaybetmiş olmuyor mu? Bu saatte arayip şikayet ettin vs...ne gerek var başka market mi yok başka seçenek mi yok? Nedir bu ısrar?Şimdi ettim .
Sözlü olarak aradım ettim .
Uyaracaklarini söylediler.
Ne olursa olsun musteri siniz sonuçta madem bişey satmak istemiyordu o halde kapatsin dükkanı ni siz açık olduğunu görup geliyorsunuz sonuçta dediler.
ramazan ramazan piyasa yoklamasıda olabilirverdiğiniz cevaplarda çok ilginç. satmıyorsa çıkarsınız olur biter. yok hastayım yok 1 kek demeye gerek yok. bence bu konu da bişiler var...
Ne ilgisi var yaSiz sevgi pıtırcığı mısınız??
Büfede çalışan çocuk üstü kapalı konuşmamış "patron kızıyor" demiş
Daha nasıl açık konuşulur
Adam "oturmak istiyorsan otur ama su alamazsın" demiş
Üstüne bi de sınırları zorlama gibi laflar etmiş
Siz hala ısrar etmişsiniz
Bundan sonra daha gerçekçi davranırsanız zorunuza giden olaylarla daha az karşılaşırsınız
abi bir kek verse unutacak mısın diye sorasım geldiŞu anda biraz abartıyor musun? Cidden konu biraz inandiriciligini kaybetmiş olmuyor mu? Bu saatte arayip şikayet ettin vs...ne gerek var başka market mi yok başka seçenek mi yok? Nedir bu ısrar?
Benim de başıma geldi :) Ülkede yobaz yok değil zaten, oruç tutmuyor diye bıçaklayan psikopat yobazlar falan da mevcut. Ondan demedim yani.geçen aynı şey benimde başıma geldi hastanenin kantininde.adam yüzünü buruşturarak şu ilerde diye başka Bi yeri tarif etti.
Ya anlamiyorsunuz o adam bana bunu yapamaz buna hakkı yok oruç tutmuyorsun diye beni rencide edemezŞu anda biraz abartıyor musun? Cidden konu biraz inandiriciligini kaybetmiş olmuyor mu? Bu saatte arayip şikayet ettin vs...ne gerek var başka market mi yok başka seçenek mi yok? Nedir bu ısrar?
Bi biskrem versem?abi bir kek verse unutacak mısın diye sorasım geldi
Çok komikti gülmekten bi hal oldum..abi bir kek verse unutacak mısın diye sorasım geldi
Aynen 2000de girmiştim üniye o sene gitmiştim işte. Anlatıyorlardı o dönemden önce baya kötüymüş sen böyle dolaşamazsın diyorlardı. Tek o yaşlı amca tepki gösterdi ama dediğim gbi korktu güldüm napim kızmadım ama renk işte böyle insana zarar vermeyen tepkiler benim için hiç sorun değil. Sonradan duydum öğrenci şehri olmuş çok rahat bir ortamı varmış. Hatta ben gittiğimde rock bar yoktu 1 cafe vardı o tarzda sonra baya baya değişmiş dediğin gibi. Öğrencinin gittiği yerde zaten dönem değşiyor. Öğrenci bu ya ayak uyduruyor ortam, esnaf, komşular Eskişehirden farkı yoktur şimdi Konya'nın.99-2000 orta okuldayım bu bahsettiğin o zamanlar yaygındı konya da hatta Mevlana da çekim yapan kadın bir gazeteci taşlanmıştı öyle acayip bir dönem..o zaman üstümde iskeletli bir t.shirt var ..celal amca kulakları çınlasın bakkalımızdı..ekmek vermediydi..yaşımda küçük git üstünü değiştir önce diye.ondan sonra devir fırr diye değişti...kıbrısa gittik seneler sonra döndüğümüzde sen gibi kulaklarımda 8 tane küpe var saçlar pmebeli kırmızılı..otobüsle mevlananın ordan geçiyoruz gayri ihtiyari eğilmişim..ama devir değişmiş..alaaddinde göbek açık ablalar bikini üstü merserize bluzlu kızları görünce şaşkınlığım tarif edilemezdi..oysa ki bi aynaya bakmam yeterli..sanki bende yadırgayacakmışım onları gibi şimdi ben tesettürlüyüm ya çok gördüm ve yaşadım ondan ya da benim kafa farklı işliyor dönüp kafamı bakmam bile..