Dünden beri yaşadığım şeyin etkisindeyim kafamda sorular.. ben mi hataliyim . Yanlışım.. acaba.
Dinle çok iç içe olmayan bir ailede büyüdüm çok fazla bi din eğitimi alamadim ama ne tesadüf ki dindar bi adami sevdim, evlendim.. Bu yaşıma kadar oruç tutmayan ben , ondan da etkilenip oruç tutmaya başladım 2 senedir.. taa ki dune kadar. . Dün regl idim ilk günü idi ve inanılmaz ağrım oldu. Tam da işten çıkışıma denk geldi bi ufak kek bi de su alıp ağrı kesici içmeye karar verdim eve olan yol 1 saat sürüyor dayanamam dedim gerçekten çok ağrım vardı. . Neyse bizim is yerinin önünde cafe gibi bi yer var gittim kek ve su istedim garson çocuk satışımız yok dedi aa nasıl olur orada bi dünya kek ve su var ya sadece 1 tane istiyorum dedim. Patron kızıyor abla dedi. Dedim patronun nerde onunla konuşayım kızmasın sana
Gösterdi sırada oturuyor doye . Gittim anlattım beyefendi bi kek ve su alicam şu köşede 2 dk sürmez hemen kalkarim dedim .
Aynen yazıyorum ;
- benim prensibim değil
Oturmak istiyorsan şu sandalyede oturmana izin verebilirim ama su iceceksen cikip gideceksin. Su da veremem.
Ben : "anlayamadim"
O : " diyorum ki oturayim diyorsan otur ama hicbisey yiyip icemezsin benim ramazan da böyle bi prensibim var iftar olana kadar benim dükkanıMDA bi Allah in kulu bişey yiyip icemez izin vermiyorum . Sınırları zorlama "
Ben :" ama bakın oruç değilim ama ben rahatsizim"
O : garson a sesleniyor : " oğlum verme sakin hicbisey . Su da verme. Oturtma da. Hadi . "
; (
Ben mi yanlış anlıyorum ya adam resmen oruç tutmadı m diye beni kovdu
Eşime anlattım delirdi . Zorlama yoktur öyle şey olur mi hiç terbiyesizlik etmis en onemlisi oruçlu ise bile kalp kirmis dedi..
Ben simdi ne yapmalıyım çok zoruma gitti.......
zaten cafe de kimse yoktu benden başka . Bi garson çocuk bi patron bi de ben..
o kadar utandım ki mm hiç hayatımda bu kadar küçük dusmemistim
ya bu mu yani olmasi gereken dünden beri iyi değilim. .