Oruç, Karantina vs Zayıflama

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
Arkadaşlar merhaba,

Malum evdeyiz günlerdir,hareket alanımız kısıtlı.Ramazan geldi,oruç da tutuyorum,günde 8k yürüyorum yürüme bandında,fakat kilo veremiyorum.Yediklerime dikkat ediyorum yani sağlıklı şeyler yiyip fazla kaçırmamaya calışıyorum.

Örnek menü :
iftar : Bol salata, tavuk ızgara , bir dilim çavdar ekmeği (her zaman değil ), 2 lt su , biraz peynir , gün kurusu kayısı ve birkaç ceviz.
Sahur : 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmek,peynir ve birkaç adet zeytin.
Arada : Bazen meyve , 2 adet soda ve türk kahvesi.
+probiyotik kapsül aldım önerilen bir markanın.Onu kullanıyorum 1 haftadır.Sahur yada iftardan önce bi kere.

Şimdi şöyle,zamanında antidepresan kullandığım ıcın 6 kilo civarında aldım,ilacı bırakalı 1 ay oldu yada olacak.6 kilo neymiş demeyin kısa boylu olduğum için direkt görüntüme yansıyor fark baya oluyor.Şimdi ise 6-8 kg civarında vermem gerek ama yukarda yazdıklarımı yapmama rağmen tık yok.Yani ödem falan gitse bi kaç kilo yine iyi ama 1 aydır gram oynamadı.

Oruç da var tabi işin içinde ama ben istiyorum ki ,denenmiş bir tablet , kür yada uyguladığınız bir takviye olsun kullanayım ve iştahım kesilsin.Sizler nele yapıyorsunuz ? önereceğiniz neler var ?

Tatlı ihtiyacını bastırması için bir meyveye tarçın serper yerim.
Yağ yakımını hızlandırması için küçük bir kase yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın ekler yerim yatmadan.
Tabiki kişiden kişiye değişir etkileri

İçtiğin 2 litre suyun 1 lt kabuk tarçin ve limon koy bir günü bekle ertesi gün iç etkisi oluyor birde sabret kiloyu almak o kadar kolay ki ama vermek zor gerçekten bende pilatese başladım ama bakalım neler olacak hiç güvenmiyorum boğazıma ama neyse geçen yıl bu su etki etmişti bende

Aslında yoğurt yemiyorum bayadır.Yulaf almıştım eve bi sürü sahurda yumurta yerine yiyebilirim.Ama oruç işleri değiştiriyo nefs giriyo işin içine.

Önceleri ödemle bi kaç kilo bi haftada farkeder düşerdi.Bu sefer o da olmadı.Çay almıştım bende hatta 9 u bi yerde diye bir çay günde bi tane ondan içiyorum.Ama şöyle direk bir tablet olsa içsek iştah kesilseeee :)

Ya ben bir tane aldım günden güne bile fark etti intagramdan aldm fabletea diye bir marka çayını aldım su an Ramazan diye nasıl kullanacağımı bilmediğim için yarıda bıraktım bir kutu daha alacağım evde dursun Ramazan’dan sonra başlayacağım yine . İnanır mısın o kadar susuyor ve tuvalete çıkıyordum kı bir günde bir kilo vermiştim yani tabi ki sağlıksız ama sanırım ben yinede alacağım

o çayın içeriği nasılmış ki ? bu 9 lu çayda işte klasik kiraz sapı vs gibi bitkiler var.

Benimde durumum size benzer. Ekmeği çok az yiyorum, tatlı çok nadir 1-2 parça çikolata mesela. Sahurda kahvaltılık. Akşamları da iftardan sonra egzersiz yapıyorum Leslie tarzı. Ama sadece 400 gram vermişim. Tartıya çıktım şaka mı dedim kaldım bu kadar az yemeye şaka gibi cidden..

kaç gün oldu sizin ? Bende hala veremiyorum.Durum stabil

Benim 13 gün oldu sanırım. Bi 500 gr fark ediyor tartıda. Affedersiniz oruç ve az yemeden dolayı tuvalette de sıkıntı yaşıyorum.

ayyy aynı dert bende de var . dikkat ediyorum 13 gündür leslie yapıyorum 400 gr anca vermişim moralim sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…