• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oruç hakkında bulut83 yardımcı olun.....

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
kızlar yaaa kafam çok karışık...biliyorsunuz geçen ay adet olamayınca farlutal kullandım.adet gördüm 3 gün sonra tekrar 7 gün adet gördüm..aradan 4 gün geçti gün arasında çok az kahve rengi lekeler var akşam üzerine doğru oluyor genelde 3, 4 gündür böyle adet oluyorum yine diyorum o da yok doktoramı gitsem ne yapsam doktor ne yacak diyorum orucum kabul oluyormu acaba tutuyorum çünkü abdest alıyorum sahurda bakıyorm hiç birşey yok ondan sonra akşam üzeri hafif leke ilaçtan kaynaklanıyor galiba ne yapmalıyım cevap yazarmısınız arkadaşlar....

bulut83 canım orucun bozulmaz tatlım çünkü ilaçlardan dolayı olduğu içi o özür sayılıyor Allah kabul etsin canım benim

inşallah canım bende öyle düşünüyorum tutuyorum çünkü normal adet değil ilaçtan kaynaklanan olay rabbim kabul eyler inşallah

Canım içine şüphe düşmesin senin durumun özür oluyor.ilk adetinden sonra 15 gün geçmesi gerekiyorki tekrar adetli sayılasın.ama eğer kanaman varsa her namaz vaktinde ezan okunduktan sonra tekrar abdest alman gerekiyor.abdestin bozuluyor çünkü.rabbim şifa versin.

kanamam yok canım kahve rengi birşey geliyor oda çamaşırda leke halinde o zamanda abdestimi yani gusül almammı gerekiyor canım doktora gitmek istemiyorum ilaç verecek saten ilaç içmekten bir hal olduk. şimdi diyorum keşke o ilacı içmeseydim kendiliğnden belki olurdum düzenli olan adetim düzensizleşmezdi.....
rabbim bizleri tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun...vücudumuz artık ilaç deposu oldu...hele tüp bebek kullandıklarımız....

Arkadaşım orucunuzun kabul olup olmamasını,
öğrenebileceğiniz yer Diyanettir...
Lütfen bu tip konuları açarak,bu konuda muallakta
olanları yanlış yönlendirmeyelim...
sevgiler...

Back