• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ortopedik yatak mı yün yatak mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

leyla123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
57
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar ben daha yatağımı almadım kararsızım.38 haftalığımda.Siz beşiklerinize hangi yatağı aldınız.Ortopedik yatakta tercihiniz ne oldu.Cevap yazarsanız çok sevinirim

dr viscoları önermiyo hayatım. yünü bilemem . ben bebefoxun yatagını aldım. kızımda rahatca yatıyo. ne sert ne yumuşak. gayat güzel tavsiye ederim

Dr. Erkan Topuz televizyonda yün yatak önerdi ben de hamileyken yaptırmıştım..
Ama doğduğunda yün çok yumuşak geldi bana, içine gömülür ya da dönerse havasız kalır diye korktum yatıramadım.
Ortopedik tam sünger olanlardan aldım onu kullanıyorum.

Ben park yatak kullanıyorum üzerinin ortopedik yatagı var ama annem yünden burda şilte derler yorgan gibi yapılıyor,bebeğin içine gömülmesi imkansız ondan yaptı kışın onu kullancam,yün yatak hem sağlıklı hem sıcak tutar yavrunu kış bebeği olcak üşümesin yavrun.

Selege mışıl mışıl uyusun kuzun yün yatağında, bizimki maalesef kalın olduğundan sanırım pofuduk bişi oldu korktum yatıramadım..
Yaptıracak olanlar Selege nin dediği gibi şilte gibi yaptırsınlar.

ben de kızımın beşiğine yün yatak koydum. çok kalın içine gömülünecek bişey değil. kızım kasımda doğacağı için sıcak tutsun istedim, umarım öyle olur. herkese hayırlı doğumlar :)

yün yataklar oldukça bakteri ve mike üretiyor arkadaşlar en iiisi ortapedik yataklar..vucüt gelişimi içinde..

ortopedik yatağın üzerine incecik yün yatak yaptırdım ben yün vücuttaki negatif enerjiyi alırmış yazın serin,kışın sıcak tutarmış

benim annemde illa yün yatak diyor ama yumuşak olduğu için yatıramadım. bende şilte gibi yaptırıp onu kullanacağım.

kesinlikle yün yatak tüm uzmanlar en saglıklısı diyor hatta yetişkinlerde kullanmalıymış ben çogu uzmandan duydum yün yatak kışın sıcak yazın serin tutarmış o yüzden kesinlikle yün yatak benim kızım 10 aylık hala kullanıyorum dönse bile kafasını yan koyuyo küçükkende dönemiyo zaten oyüzden yün yatak

Back