Ortodonti (ene Ameliyat)

Papatya 1985 merhaba bende 19 şubatta üst çene genişletme ameliyatı olacağım. Bu süreci yaşamış biri olarak biraz bahsedebilir misin lütfen. En büyük problem şuan benim için ameliyattan kaç hafta sonra normal hayatıma dönebildiğim? bunun yanında ameliyat sonrası nasıl geçiyor ve yapılan mudahaleden memnun kaldın mı? Kafamda deli ihtimaller var :44: biraz bahsedebilir misin bu süreçten lütfen

kizlar ben de tel takıldıktan 1.5 sene sonra olcam bugun tam olarrak napilcagini ogrendim ust ve alt cene olarak iki amelyat olcam oncesinde 2 dis cekilicekmis.. bana asistan yaparsa 3miilyar doktor yaparsa 7milyar kusur sdiye de bilgi verdi sizce doktoru mu asistani mi tercih etmeliyim bana kolay bi ameliyat denmisti zira goruyorum ki kandirilmisim... :-(

Arkadaşlar iyi aksamlar benimde cenemde bozukluk var ve ameliyat olmak istiyorum fakat gittigim doktorlar ameliyatin zor oldugunu soylerek beni korkuttular burda yaziklarinizi gorunce icim birazda olsa rahatladi Ist ameliyat olan arkadaslardan doktor tavsiyesi istiyorum. Birde ameliyat butcesi ne kadar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…