• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gzmmmrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
16
1
1
26
Merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var 2023 yılında diş teli tedavisine başladım 25 yaşındayım dişlerimde sızı kamaşma oluyor apseler oluştu bir buçuk yıl oldu taktirali ve bir çok doktor telden kaynaklı bir an önce tedaviyi sonlandır aşırı rezorpsiyon oluşmuş köklerde normalden fazla bütün dişlerini kaybetmissin su an teller dişini tutmuş diyorlar ama doktorum kabul etmiyor önceden de öyleydi bana güven diyor parayı elden verdim ilk iki ay içerisinde ama bana fatura vermedi. Diş filmlerim e nabzimda mevcut fazla aşınma ve köklerde erime var ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim dişlerimin hepsini kaybetmiş durumdayım 😥😥doktorum kabullenmiyor

Doktorun hatasıyla mı böyle oldu anlamadım şimdi ben

Doktorlar hiçbir yerde devam ettirmeyin diyor kaç uzmana göründüm dış kökleri fazla kısalmış diyor imkansizmis bu şekilde devam etmemi söylüyorlar

Doktorun hatasıyla mı böyle oldu anlamadım şimdi ben
Evet bende bir buçuk yıl oldu farkında değildim genel bir diş temizliği görünmek için devletten randevu alıp göründüm orda doktor farketti beni başka uzmanlara da yönlendirdi tesadufen öğrendim yoksa bunun farkında bile değildim şu an nasıl bir adım izleyeceğimi bilemiyorum

Peki napılması gerekiyormuş bu saatten sonrası için bi şey söylemediler mi

Maalesef bir çözüm yok dediler tek dedikleri tedaviyi sonlandırın ben kafayı yiyecek gibi oldum yaşım küçük bu yaşta tüm dişlerin kaybedilmesi ve doktorun bu durumu kabul etmeyip bana güven demesi bunca insan bunca doktor nasıl yanılır onlar başlangıcı bilmiyor ilk hali nasıldı bilmiyor ondan böyle yorum yapıyorlar diyor ama benim 2023 yılına ait filmim var ona bakarak zaten yorumluyor diyorum yok yok bir şey yok diyor

Sen universite hastanesinde hocalarla devam et. Elinde eski ve yeni filmlerin mevcut. Diğer doktora dava açacağını da söyle raporların ona gore hazırlansın. Onceligin dediklerini yapmak olsun sonrasinda yanlis tedavi uygulayan doktoru dava edersin.

Maalesef bir çözüm yok dediler tek dedikleri tedaviyi sonlandırın ben kafayı yiyecek gibi oldum yaşım küçük bu yaşta tüm dişlerin kaybedilmesi ve doktorun bu durumu kabul etmeyip bana güven demesi bunca insan bunca doktor nasıl yanılır onlar başlangıcı bilmiyor ilk hali nasıldı bilmiyor ondan böyle yorum yapıyorlar diyor ama benim 2023 yılına ait filmim var ona bakarak zaten yorumluyor diyorum yok yok bir şey yok diyor
Unıversite hastanesinde neden tedaviyi sonlandırmadılar ? İlle de o doktor mu çıkaracakmış o teli

Etik bulmuyorlarmis ve şikayet etsem nasıl bir sonuçla karsilasirim bilemiyorum hem para hem diş yani başka yerdede devam edilmiyor
Çok saçma ! Bi insanın sağlığı söz konusu iken etik bulunmaması da saçma

Paranızla gittiğiniz doktorun tedavi sürecini sonlandırın diyince sonlandırmıyor olması da çok saçma !

İstemıyorum çıkart dıceksınız yada başka özele gidin verin parayı etik mi değil mi izleyin nası çıkarıyor

Yahu tabiki de devam etme git acilen doktorların lafını dinle bu gittiğini de şikayet et, hem de vergi kaçırıyor onun için de şikayet et

Devletteki doktora sordum hocam şikayet etsem nasil
Yahu tabiki de devam etme git acilen doktorların lafını dinle bu gittiğini de şikayet et, hem de vergi kaçırıyor onun için de şikayet et
Olur diye birşey çıkmaz tedavi sürecinde oluşmuş bir komplikasyon diyerek işin içinden çıkar dedi bende bu kadar basit mi ya dedim şu an öyle çaresizim nasıl bir yol izleyeceğimi dahi bilmiyorum ödemeyi yaptığımı nasıl kanitlayacagim elden vermiştim sadece elimde bir video var sekreterle yüz yuze görüşürken ödemenizi bu deftere yazdık ödemeniz bitmiş diye ses görüntü var

Yani doktorum bana güven diyor birşey yok diyor ama diğer doktorlar aksini söylüyor dişlerin yok diyor bu şekilde hayatına devam edeceksin artık deniliyor

Back
X