Ortaya Karışık (xxDerinxx çekimleri)

xxDerinxx

♥♥ Aşkım ♥♥
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
8.713
23
158
Batman
Arkadaşlar cep telefonum ile çekip biriktirdiğim karışık fotoğrafları sizlerle paylaşıcam. Umarım beğenirsiniz...

Çanakkale'de her yıl düzenlenen anzak Günü kutlamalarına
görevli olarak katıldım tercüman olarak. Bunlar Anzak Günü hazırlık fotoğrafları:

Çanakkale Donanma (Nusrat Mayın Gemisi):

Anzak Günü'nde ayinlerin bir kısmının yapıldığı bir şehitlik:

Yazlığımızın olduğu yerde kumsal:

Karda evin arka tarafı:

Karabiga (Biga / Çanakkale):

Dedemlerle ağaç çileği toplamaya gitmiştik:

Evin arka tarafında erikler çiçek açmaya başlayınca:

Babaannem ve dedemin gülleri:

Görümcemin kaynanasının evinden Dicle Nehri (Batman):

çok güzel yaşadığım gezdiğim yerleri farklı karelerden görmek çok hoş ellerine sağlık ne güzel çekimler yapmışsın

Çok güzel ,bayıldım.Ceple çekilmiş olsa da muhteşem.Deniz ve gül fotoğrafları beni, benden aldı.opuyorumnanaktan

Çok güzel ,bayıldım.Ceple çekilmiş olsa da muhteşem.Deniz ve gül fotoğrafları beni, benden aldı.opuyorumnanaktan

Fotoğraf makinemi yanımda taşımam genelde cep telefonuyla da ancak bu kadar oluyor...
Yine de beğenmene sevimdim canım, teşekkürler... a.s.

Çok güzel çekmişsin bitanem.Kendinide çekseydin de seni bir görseydik.Eminimki sende çok güzelsindir.

Çok güzel çekmişsin bitanem.Kendinide çekseydin de seni bir görseydik.Eminimki sende çok güzelsindir.

Canım fotoğrafımı çekip bir de siteye koyarsam eşim yarına iptal ettirir interneti kaydirigubbakcemile3

hemen bi makine almalısın :jeyyar:

Aslında makinem var ama ben yanımda taşımıyorum kaydirigubbakcemile3

tek bi ağacın olduğu resmi ve gül çekimini beğendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…