- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
- Konu Sahibi blackanqel90
Baktım baktımm bir sürü şey yazıyor saç bakımıyla alakalı bende karar veremedim tümünü birden uygulamaya karar verdim.Birçok topık inceledım tek tek hangılerınde ne ne buldum hatırlamıyorum ama hepsıne ayrı ayrı teşekkur ederım. Ama umarım bu kadar birleşimden saçıma birşey olmaz
Bu arada saçlarım ayda 3-3,5 cm uzar normalde dökulme ara ara olur. Seyrektirler .Belime kadar saça merak saldım kaynak saçımı mafettı tekrar aynı hatayı yapamam
En güzeli hızlı uzaması gürleşmesi canlı görunmesı için birşeyler yapmak
yarım çay bardagı suyla bir tutam sinemaki haşlanacak. Su soguyunca içine bir bemiks ampul 1 kapak badem yagı bir yumurta sarısı 1 rendelenmiş sarımsak atılıp surulcek 2 3 saat snra yıkanacak
6 -8 hafta haftada 1 uygulayıp daha sonra 2 hafta sac dınlenecek.
Bu arada wella pro seriden aldıgım şampuanımın içine 1 kutu dogum kontrol hapı katıp yine haftada 1 - 2 bununla yıkayacagım.Saç kremım yine wella dan elektırıklenmeye karşı olan(uzun süredir bunu kullanıyorum)
Umarım pes edip bırakmam saçımın şimdiki halının resminin koyuyorum 2 3 denemeden sonra tekrar koyucam..Merak ve hevesle beklıyorum sonucu:18: Bu arada memnun kalanlardan tavsiyelerede açıgımm
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yarım çay bardagı suyla bir tutam sinemaki haşlanacak. Su soguyunca içine bir bemiks ampul 1 kapak badem yagı bir yumurta sarısı 1 rendelenmiş sarımsak atılıp surulcek 2 3 saat snra yıkanacak
6 -8 hafta haftada 1 uygulayıp daha sonra 2 hafta sac dınlenecek.
Bu arada wella pro seriden aldıgım şampuanımın içine 1 kutu dogum kontrol hapı katıp yine haftada 1 - 2 bununla yıkayacagım.Saç kremım yine wella dan elektırıklenmeye karşı olan(uzun süredir bunu kullanıyorum)
Umarım pes edip bırakmam saçımın şimdiki halının resminin koyuyorum 2 3 denemeden sonra tekrar koyucam..Merak ve hevesle beklıyorum sonucu:18: Bu arada memnun kalanlardan tavsiyelerede açıgımm
![$a.jpg $a.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/470/470864-3741d0766ac41968089654d823d87ace.jpg?hash=N0HQdmrEGW)
![$b.jpg $b.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/470/470865-1797c74006d6ee3811c0c99c87f086bf.jpg?hash=F5fHQAbW7j)