Doğal Saç Bakım Kürleri Ortaya karışık kür (fotolu)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.380
248
Baktım baktımm bir sürü şey yazıyor saç bakımıyla alakalı bende karar veremedim tümünü birden uygulamaya karar verdim.Birçok topık inceledım tek tek hangılerınde ne ne buldum hatırlamıyorum ama hepsıne ayrı ayrı teşekkur ederım. Ama umarım bu kadar birleşimden saçıma birşey olmaz :50: Bu arada saçlarım ayda 3-3,5 cm uzar normalde dökulme ara ara olur. Seyrektirler .Belime kadar saça merak saldım kaynak saçımı mafettı tekrar aynı hatayı yapamam:( En güzeli hızlı uzaması gürleşmesi canlı görunmesı için birşeyler yapmak
yarım çay bardagı suyla bir tutam sinemaki haşlanacak. Su soguyunca içine bir bemiks ampul 1 kapak badem yagı bir yumurta sarısı 1 rendelenmiş sarımsak atılıp surulcek 2 3 saat snra yıkanacak
6 -8 hafta haftada 1 uygulayıp daha sonra 2 hafta sac dınlenecek.
Bu arada wella pro seriden aldıgım şampuanımın içine 1 kutu dogum kontrol hapı katıp yine haftada 1 - 2 bununla yıkayacagım.Saç kremım yine wella dan elektırıklenmeye karşı olan(uzun süredir bunu kullanıyorum)

Umarım pes edip bırakmam saçımın şimdiki halının resminin koyuyorum 2 3 denemeden sonra tekrar koyucam..Merak ve hevesle beklıyorum sonucu:18: Bu arada memnun kalanlardan tavsiyelerede açıgımm
$a.jpg $b.jpg

Cevap yazan olmamış ama ben yinede gelişmelerimi yazayım.Gerçi pek bi değişim yok.Kürün içinden sarımsak veyumurtayı çıkardım kokusu kaç gün geçmek bilmiyor.Sinemaki,badem yagı ve bemiks olarak devam ediyorum. şuana kadar 2 kez uyguladım.Uzama gözle görülür farketmedim ama alnımdaki saçlarım topladıgımda havaya dıkılıyorlar.Sanırım azda olsa uzama var:)Genel görünüm olarak eskisinden az daha hacimli gözukuyor.Kürü sıktıgımda vıtamın kokusu oluyor ama yıkandıgında kalmıyor.Genelde aksam 5 6 da uygulayıp gece 11 12 de yıkıyorum işlerime baglı surede sacımda kalıyor.Dökülme zaten pek yoktu şuandada yok normal miktarda dökulurse dokuluyor.:21:

Son düzenleme:
doğum kontrol hapı neden koyuyorsun merak ettim ?

Dogum kontrol hapının saçı uzattıgını birçok kişiden duydum denedım. Ama sonuc olarak pek bişey farketmedi uzama falan normal seyrındeydı tek fark az daha canlı ve dolgun gözukuyor suan

Back