Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nakışlar muşabak, çerçevedeki nakışlar verev ve düz sarma, kadife üzerindeki sim sarma, mavi simli olan düz dikiş tekniği, ilgilenir misin nakışla, beğenmene sevindim.
canım panollar el nakışı değilmi türük işi iğnelleri çok güzeller şu anda hala işliyormusun el nakışı diğerleri makina kara kafalı değilmi hobi olarakmı yapıyorsunuz iş yeriniz mi var
canım panollar el nakışı değilmi türük işi iğnelleri çok güzeller şu anda hala işliyormusun el nakışı diğerleri makina kara kafalı değilmi hobi olarakmı yapıyorsunuz iş yeriniz mi var
hayatım hala yapıyorum evde, iş yerim yok beğendine sevindim, senin işlerini gördüm seninkilerde çok güzel, istediğin varsa yapalım, hepsini kara makinada yapıyorum, annemden kalma makine vazgeçemem çok güzel işliyo maşallah :1hug: