• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ORtaYA kaRIşık(nakış,dantel)

pxixlot andaç

Hamaratım hamaratttttttt
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
645
0
96
Eskişehir
resim414jj0.jpg

resim414jj0.d4291edabf.jpg

resim417ue7.jpg

resim417ue7.67f71ca7d4.jpg

resim423in4.jpg

resim423in4.24143d6632.jpg

resim426fi2.jpg

resim426fi2.fd2c5785e7.jpg

a.s.Nakışları çok beğendim ama makina nakışı desem değil çin iğnesi desem değil :kahve:ya da ben anlamadım neticede çok çok güzeller ellerinize sağlık cnm:nazar:

a.s.Nakışları çok beğendim ama makina nakışı desem değil çin iğnesi desem değil :kahve:ya da ben anlamadım neticede çok çok güzeller ellerinize sağlık cnm:nazar:

a.s. a.s.
nakışlar muşabak, çerçevedeki nakışlar verev ve düz sarma, kadife üzerindeki sim sarma, mavi simli olan düz dikiş tekniği, ilgilenir misin nakışla, beğenmene sevindim.
:1hug: :1hug:

canım panollar el nakışı değilmi türük işi iğnelleri çok güzeller şu anda hala işliyormusun el nakışı diğerleri makina kara kafalı değilmi hobi olarakmı yapıyorsunuz iş yeriniz mi var

canım panollar el nakışı değilmi türük işi iğnelleri çok güzeller şu anda hala işliyormusun el nakışı diğerleri makina kara kafalı değilmi hobi olarakmı yapıyorsunuz iş yeriniz mi var

hayatım hala yapıyorum evde, iş yerim yok beğendine sevindim, senin işlerini gördüm seninkilerde çok güzel, istediğin varsa yapalım, hepsini kara makinada yapıyorum, annemden kalma makine vazgeçemem çok güzel işliyo maşallah :nazar: :1hug: :nazar: :nazar:

Back
X