Ortaokul arkadaşımla yıllar sonra başlayan yakınlaşma ve sonrası...

Bence eski bir ilişkisi vardı muhtemelen o gittiği ara onunla tekrar başladı. .
Veya cinsellik yaşamış ta olabilir öyle bir şey oldu ki falan yazmış. .
Bilmem ama burnuma hiç iyi kokular gelmedi .. güvenmeyin derim..
benim de eşinden ayrılmış bir kız arkadaşım vardı . Bi çocukla görüştü vs. Ilk başta çok çok iyi ydi ler bunlar sonra adam ne oldu ise u dönüşü yaptı bildiğin. . Cok stres altında kaldım haftada 1 kere konuşalım filan dedi bizimki ok dedi zerre şüphe etmedi.. Neyse böyle 2 ay sonra bi duyduk ki eleman nişanlanmis..
düğün yapıyor. .
Maalesef erkekler bizim kadar duygusal değiller ve elde edince tüm hevesleri bir anda bitebiliyor..
siz çok ii saygılı vs demişsiniz ama eğer size biraz olsun saygı duymus olsa idi en azından bir açıklama yapardı. .
Tavs iyem uzak durun bu kişiden daha fazla zarar görmeyin. .

Bence bir insan seviyorsa 10 gün dayanmaz ve mutlaka arar üzgünüm ama arkasına düşme seni istiyorsa o peşinden koşsun sen değil , sanki seni oyalamış gibi ,karekterli insan gelir veya gelmez ama herşeyi anlatır ne diye gizemliyi oynuyor ? Banada güven vermedi, ne olursa olsun herşeyin bir açıklaması vardır ama kaçan insanın açıklaması olmaz ancak oyalar

Besbelli ki geçmişinden biri hortladı, bu da kayıtsız kalamadı. Ver elini geçmişe dönüş... Boşver, bir haltlar yediğini itiraf etmiş zaten o aramıyorsa sende arama. Kimsenin yanına kalmaz, günün birinde öğrenirsin ne olduğunu. Sık boğaz etme kendini bir bok sanmasın.

Bir ara buraya bir cevap verin lütfen.
rica ediyorum ya. yarım yamalak bırakıyorsunuz konuyu.

evlimiymiş acaba.. bende merak ettim şimdii..

ya birde boşanan arkadaşlarım bu cinsellik konusunda daha temkinli olmalı karşısındaki adamı önce bi ince elekten geçirmeli amacı ney diye.. biraz imtihan etmeli.. iki güzel söz bi romantiklik bi dans yatağa gitmemeli bence

bizler yoğurdu üfleyerek yemeliyiz unutmamalıııı...

Kafasına saksı düşüp, hafızasını kaybetmediyse... geçmiş olsun.
Asla aramayın.

lütfen kızmayın bana ama adam sizi resmen kullanıyor hiçbir erkek gerçekten değer verdiği kadına bu kadar mesafe koymaz askerde mi bu adam telefonu niye kullanamıyor günde bir mesaj atmak aramak çok mu zor??
hem karnım doysun hem pastam dursun diyor işte
yani size tamamen bitti demeyecek çünkü işi düşünce tekrar yanınıza gelecek.
yol verin gitsin.

Evli mi acaba diyorsunuz da, Adam ailesi ile tanıştırmış. Yani okadar da değildir herhalde!? Dimi? Yani olamaz! Gerçi beni artık hiçbirşey şaşırtmıyor.

konu acıp tek bir tane bile yorum yapmamanızı anlamıyorum,bunu yapan cok üye var,burada kendi kendimize konusuyoruz gibi oluyor,sizin derdiniz siz ortada yoksunuz.

uyduruyor hoc ınandırıcı bulmadım , sızden alacağını almış artık... Ya ben cıdden anlamıyorum arkadas nıye bu kadar acelecı oldugunuzu ne oluyo yangından mal mı kaçacak sonra bekler durursun boyle donecek dıye

Yaşım 28, ortaokuldan sınıf arkadaşımla yıllar sonra aramızda birşeyler başladı.
Şöyle anlatayım: 1 yıllık evliliğim sonrası yaklaşık 2 bucuk yıl önce eşimle yolları ayırdık. sözkonusu ortaokul arkadaşım yıllardır bana ilgili idi, fakat bir türlü açılamadı. kendisini yılardır saygılı efendi olarak bilirim ve çevremde de öyle biliniyor...Evlendiğim zaman da saygı çerçevesinde ve mesafeli olarak kendisiyle sohbet ediyorduk. Geçen günlerde kendisi ile görüştük, kendisi şehir dışında formasyon eğitimi alıyor, bense memleketimde yaşıyor ve çalışıyordum. o da ara tatile gelmişti ve aramızda birşeyler başladı. sevgi sözcükleriyle ve aşkın bayağı hallerinden uzakta ilişkimiz ilerliyordu.(yaklaşık 1 ay) Benim için özel yemek yaptı..hediye aldı, yemeğe çıkardı..tesadüfi sevgililer gününe denk geldi de bu aralık. dans ettik.. birbirimizin gözlerine bakarak şarkılar söyledik.elimi öpüyordu.Kokluyordu,sarılıyordu... aksi hiçbir hareketini de görmedim..ailesiyle bile tanıştırdı, çok sıcak kanlı insanlar... bu arada aramızda bir yakınlaşma da oldu cinsel anlamda, ben seni üzecek herhangi birşey yapmayacağım, kıyamam dedi. Belki beni bunu yaptığım için yadırgarsınız bilemiyorum....o günden sonra da düşüncelerinde bir değişiklik olmadı.Geleceğe dair güzel planlar yapıyor, birlikte olacağımız anların planlarını şimdiden yapıyordu.. Velhasılı.. formasyon için şehir dışına gitti ve en son konuşmamız ben eskişehire geldim yarın seni arayacağım oldu..formasyon aldığı yer eskişehir değildi..aramadı da... Telaşlandım..endişelendim...aradım mesgule verdi....birkaç gün sonra şöyle bir mesaj attı: sana dönemediğim cevap veremediğim için senden özür diliyorum, aklına benim hakkımda kötü birşey gelsin istemem, oralara gitti olacağı buydu deme, öyle birşey aklımın ucundan geçti ise annemin babamın yüzünü görmeyim. her ne olursa olsun sana cevap vermem gerektiğinin farkındayım ama öyle birşey oldu ki sana geri dönme durumum hiç yoktu. eğer dinlemek istersen anlatırım yok dinlemem diyorsan da sana haklısın demekten başka bir cevabım olamaz..... bu mesajın üzerine sadece dinliyorum diye cevap verdim..fakat herhangi bir dönüş yok... on gün oldu.. kimileri diyor sana mutlaka dönecek, kimileri hiç arama diyor....... ama soru işaretiyle hayat yaşanmıyor malesef..
Arama tabi ki.

Olan olmuş, adam alacağını almış gitmiş.

Git bi fakire sadaka fln ver böyle bir pislikten kurtulduğun icin.

Yaşım 28, ortaokuldan sınıf arkadaşımla yıllar sonra aramızda birşeyler başladı.
Şöyle anlatayım: 1 yıllık evliliğim sonrası yaklaşık 2 bucuk yıl önce eşimle yolları ayırdık. sözkonusu ortaokul arkadaşım yıllardır bana ilgili idi, fakat bir türlü açılamadı. kendisini yılardır saygılı efendi olarak bilirim ve çevremde de öyle biliniyor...Evlendiğim zaman da saygı çerçevesinde ve mesafeli olarak kendisiyle sohbet ediyorduk. Geçen günlerde kendisi ile görüştük, kendisi şehir dışında formasyon eğitimi alıyor, bense memleketimde yaşıyor ve çalışıyordum. o da ara tatile gelmişti ve aramızda birşeyler başladı. sevgi sözcükleriyle ve aşkın bayağı hallerinden uzakta ilişkimiz ilerliyordu.(yaklaşık 1 ay) Benim için özel yemek yaptı..hediye aldı, yemeğe çıkardı..tesadüfi sevgililer gününe denk geldi de bu aralık. dans ettik.. birbirimizin gözlerine bakarak şarkılar söyledik.elimi öpüyordu.Kokluyordu,sarılıyordu... aksi hiçbir hareketini de görmedim..ailesiyle bile tanıştırdı, çok sıcak kanlı insanlar... bu arada aramızda bir yakınlaşma da oldu cinsel anlamda, ben seni üzecek herhangi birşey yapmayacağım, kıyamam dedi. Belki beni bunu yaptığım için yadırgarsınız bilemiyorum....o günden sonra da düşüncelerinde bir değişiklik olmadı.Geleceğe dair güzel planlar yapıyor, birlikte olacağımız anların planlarını şimdiden yapıyordu.. Velhasılı.. formasyon için şehir dışına gitti ve en son konuşmamız ben eskişehire geldim yarın seni arayacağım oldu..formasyon aldığı yer eskişehir değildi..aramadı da... Telaşlandım..endişelendim...aradım mesgule verdi....birkaç gün sonra şöyle bir mesaj attı: sana dönemediğim cevap veremediğim için senden özür diliyorum, aklına benim hakkımda kötü birşey gelsin istemem, oralara gitti olacağı buydu deme, öyle birşey aklımın ucundan geçti ise annemin babamın yüzünü görmeyim. her ne olursa olsun sana cevap vermem gerektiğinin farkındayım ama öyle birşey oldu ki sana geri dönme durumum hiç yoktu. eğer dinlemek istersen anlatırım yok dinlemem diyorsan da sana haklısın demekten başka bir cevabım olamaz..... bu mesajın üzerine sadece dinliyorum diye cevap verdim..fakat herhangi bir dönüş yok... on gün oldu.. kimileri diyor sana mutlaka dönecek, kimileri hiç arama diyor....... ama soru işaretiyle hayat yaşanmıyor malesef..
Uyduracak yalan bulamamıştır,tecrübelerimden söylüyorum belki de yanılıyorumdur.

kadınla erkek eşittir diye diye ne kadar naralar atsak da cinselliğe bakış açısı yönünden hiçbir zaman eşit olamayız Türkiye gibi bir ülkede. yani onunla yakınlaşmanız olduğunuz için sizi basite almış olabilir. dinimizin yasakladığında var işte bir şeyler bunu inkar etmeyelim. ama toplumumuz bunu öyle bi hale getirmiş ki sanki cinsellik sade kadına yasak.

bir hikaye var belki bilirsiniz.
bir ülkede ünü her yere yayılmış bir çeşme varmış. o çeşmeden su içen herkes deliriyormuş. birgün gelmiş ki ülkede akıllı adam kalmamış hepsi meraktan içmişler ve delirmişler. sonra o ülkenin kralı bakmış ki herkes deli kimse onu ve kurallarını takmıyor o da o sudan içip delirmiş. ve böylece mutlu mesut geçinip gitmişler.

demem o ki bu ülkede yaşıyorsak belli bir düzene uymak zorundayız eğer o düzene aykırı işler yaparsak mutsuz oluruz. yani bayanlar özgürce cinselliğini yaşayacak olsa işte sonra üzülen kendi oluyor sanki erkek vicdan mı yapıyor.

kadınlarımız , kızlarımız hepimiz çok değerliyiz ve en özelimizi de evlendiğimiz adamla yaşayalım,sonradan üzülmeyelim.

valla çok gizemli geldi merak ettim...aramasını beklemekten başka çare yok..yada bir kez daha arayıp mesaj atın..

X