• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortamlardan sıkılıyorum

kızlar kendinizi koşullandırmayın lütfen keyif almaya çalışın hayattan bu kadar zor değil ki emin olun, yaşadığınız sıkıntılar geçici bunun farkında olun neolur

Elimde degil . Bazen bakıyorum çok güzel iletişimim var. Bazen de çok kötü asosyal, somurtgan, mutsuz oluyorum. Birde kendi kendimi cok yıpratiyorum. :((((

Ya bende depresyondna dolayı oluyor bu..
Bazen oluyor bazen olmuyor..Depresyonumun duurmuna göre..
Genellikle de oluyor
.Aşamadım kendimi daha..Koşullarımı değiştirmem belki d eiyi gelir..
Siz de bir baktırın kendinizi..

Son düzenleme:
Kalabalık ve gürültülü ortamları ben de sevmem, kafam ses kirliliğini kaldırmıyor, mesela düğünleri sevmem ama bunun psikolojiyle alakası var mı bilmiyorm. Bence kişilikle alakalı, kimi insan sosyaldir kalabalığı sever kimi içine dönüktür yalnızlığı sever. Ben yalnızlığımı severim kuru gürültü yerine sükunet içinde huzurla oturmak evladır diye düşünürüm. Sorun olarak değil de hayata bakış açınızın dışa vurumu olarak düşünmek lazım.

Uzun bi süre kendini yanlız bırak bak nasılda herşey tersine dönüyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ice dönügum ama kendimle uğraşıyorum. Sürekli kusur buluyorum kendimde. Ilk başlarda bende severdim yalniz kalmayi, evde tembellik yapmayi ama is ortamina girince sorun oluyor. Anormal gibi bir etki oluyor cevrene karşı. Pskolojik sorun gibi asosyal oluyorsun ve yüzüme vuranda var. Sen asosyalsin biraz girisken ol diye.

Ayrica erkek arkadasim da olmadı bu zamana kadar. Ben ne konusacagim konusacak kelime bulamam sıkılırım ve sıkılır benden diyorum. Sap gibiyim :)

Ayrica erkek arkadasim da olmadı bu zamana kadar. Ben ne konusacagim konusacak kelime bulamam sıkılırım ve sıkılır benden diyorum. Sap gibiyim :)

sende eski beni gördüm .... ara ara halen oluyor o bunaltı başladı mı ortmdaysam derin derin nefes alırım ve enerjik kim varsa onun gülüşüne eşlik ederim... evdeysem de dağınık bir yer varsa orayı toparlarım temizlerim o temizlenirkn bende arınırım ... ve gerçek sevgiyi bulunca sessizlikle de anlaşıyorsun bende eşimle ilk tnıştığım zamanlar senin gibi düşünyordum bunları düşünme fazla ve sna asosyal demelerinede izin verme kimsen yoksa tek başına sinemaya git yemeğe tiyatroya git mağaza gez vs. ben öyle aştım bunları evden çıkrdım yarım sat sonra dönerdim sonra zamanla alıştım kendine izin ver canım

Evet haklısın canım. Teşekkür ederim yorumun için .akışına bırakmak lazım ama olmuyor. Hayırlısı.

Back