• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ortalama kaç seansda başarı sağladınız

witch26

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
525
8
316
Samsun
ben genital bölge için 5 seans yaptırdım ama henüz yarıyarıya azalma oldu.. sanki bana başarılı olmamış gibi geldi bu kadar seans fazla degilmi..

Genital we k.altı için 4-6 seansta biter diyorlar canım senin 5 seans olmuş yarı yarıya diyorsun makinede teninde önemli ama dozu düşük kullanmış olabilirler makine ne we tenin kıl yapın nasıl canım

:lepi:
Genital we k.altı için 4-6 seansta biter diyorlar canım senin 5 seans olmuş yarı yarıya diyorsun makinede teninde önemli ama dozu düşük kullanmış olabilirler makine ne we tenin kıl yapın nasıl canım

tüylerin açık renk mi ya da açık renk ve ince ve sıkmı canım kalın telli ve siyah tüylerde ve beyaz tenlilerde daha çabuk sonuç alınıo die biliyorum ben. Ve bence sen düşük dozunu falan düşünme ağar ama ii sonuç almaya bak sonuçta radyasyon alıosun bi nevi.. Eğer ii bir yere gidiosan doktor kontrolünde çalışılan bence kısalığı daha zararlı yüksek doz girip derisi yanan var kremsiz dolaşamayan tahriş olan zaman gerekli zaten bence kafanı takma ççok maddi sıkıntın yoksa normal gibi geldi bana..

:lepi:

tüylerin açık renk mi ya da açık renk ve ince ve sıkmı canım kalın telli ve siyah tüylerde ve beyaz tenlilerde daha çabuk sonuç alınıo die biliyorum ben. Ve bence sen düşük dozunu falan düşünme ağar ama ii sonuç almaya bak sonuçta radyasyon alıosun bi nevi.. Eğer ii bir yere gidiosan doktor kontrolünde çalışılan bence kısalığı daha zararlı yüksek doz girip derisi yanan var kremsiz dolaşamayan tahriş olan zaman gerekli zaten bence kafanı takma ççok maddi sıkıntın yoksa normal gibi geldi bana..

Canım ben değil witch26 arkadaşımız sormuş

ben genital bölge için 5 seans yaptırdım ama henüz yarıyarıya azalma oldu.. sanki bana başarılı olmamış gibi geldi bu kadar seans fazla degilmi..

arkadaşların dedği gibi ten ve kullanılan derecede önemli ben ilk seansta %30-40 arası azlma oldu şimdi 1 ay oldu 2 seas bitti hiç tüy bile yok şimdi ama kabuklanma var onada krem takvieysi yapıyorum

cevaplar için sagolun... dediğiniz şeyler geçerli bende çok açık tenliyim yüksek doz kullanıldı.. zaten başarı sende yüksek demişti ama o kadar başarı göremedim... şimdide yaptırmıyorum artık dahada çogaldı.. hamilelik düşünüyorum zararı olabilir diye bıraktım...

6-8 seansta ortalama %70-%80 azalma olur,fakat genital yapı itibariyle dudak kısmı bitmez,sayıca kılı azalır incelir ,tek tükte olsa dudak kısmı kalır

walla ben genital için 5seans oldum ama tam 5 değil 4.5 diyelım rotuşa gidemedım sadece üst dudaklarda kaldı
koltuk altı 3.seansımı oldum teee ramazan gelmeden şimdi tek tük var gitcem yine ama artık genıtale yaptrmak istemiyorum

Benim 6 seans oldu, yaz tatilinden once gitmiştim 6.ya. Koltuk altı bitti sayılır da tüm genital henüz bitmedi. Zaten dudak kısımlarda başarı saglanmadıgını soyluyorlar. Seyreliyormuş ama pek seyrelti de gormedim. Cektigim acıya degmedi dogrusu. Keske dudakları rahat bıraksalardı:)

Ama bikini bolgesi tamamen bitti. V bölgesi ise (bu ismi bulabildim bu bolgeye) yarı yarıya durumda şu anda:) Valla 6-8 seans diolar ama hadi bakalım bilemiorum. Keske 6 seanslık paket alsaydım baştan, ne biliyim bu kadar surecegini. Zaten ter icinde kalıorum seans sırasında:) Cekilecek şey deil aslında ama iste ilersini dusunuyorum, kurtulucam diye:)

ya arkadaşlar ben iyice azaltanı gördüm bıyıklarda diğerleri çok az kaldı sonra dagitmemişler bende gimek istiyorum korku var gidemiyorum

Back
X