• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalama 17 tl'ya ayna sahibi olma :)

SelenHanci

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
6
0
286
İzmir
Şu anda resim koyamasamda size anlatmak istedim :) Çok ucuza kendi aynanızı tasarlayabiliyorsunuz ve bu gerçekten çok eğlenceli! Kızım 7. sınıfta ve teknoloji tasarım dersinde onlardan ayna tasarımı yapmalarını istemişler. Bizim ki de t-shirt şeklinde yaptı aynayı. Öncelikle çok basit bir tasarım :) T-shirt ya da farklı şekilller de ayna tasarımı yapılabilmesi için öncelikle sunta almalısınız.Bunu tüm marangoz vs. gibi yerlerden alabilirsiniz.Gerçekten çok ucuz! Ben T-shirt şeklinde kestirdim ve 4 tl verdim tabi biraz da büyük ama ideal 35x45 boyutunda kestirirseniz sadece 2,50 tl ödemeniz yeterli :) Eğer sunta şekilli olacaksa öncelikle aynı boyutta bir kartona şekli çizip kesmelisiniz bu şeklin kalıbı olacak bu şekilde marangoz size istediğiniz şekli çıkartabilir :) Sonra istenilen boyutta bir ayna almanız yeterli :) Ayna fiyatı boyuta göre değişir. Ben 30x50 aldım 4,50 tl verdim. Yine 0,50 tl 'ya aynayı yapıştırdım. Fırça ve ahşap boyasını boyacılar ve ya sanat evleri gibi yerlerde bulabilirsiniz :) sadece sunta için 25 ml yeterli olacaktır.Ben 75 ml almıştım fakat fazlasıyla arttı ve bir daha kullanacağımı sanmıyorum :) bu boyalar da genellikle 2,50 tl oluyorlar :) 3 tl 'ya kalın fırçalar alırsanız işiniz gerçekten çabuk bitecektir.Aynanız gerçekten çok kolay ve ucuz bir şekilde hazır olacaktır. Dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz :)

Back