Saç Kesim Şekilleri Ortadan Ayrık Saç Modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kızlar bu modeller cok güzel, cogunluk begenmemis ama bende aksine saclarımın böyle olmasını istiyorum .

geçen senedir çok moda bu saç modeli artık bende kullanmaya başladım daha seksi gözüküo uzun saçta :)

Baya uzun zamandır saçlarımı yandan ayırıp kullanıyordum. Kahkül kestirdikten sonra, uzatma aşamasında sürekli önüme geldiği için ortadan ayırıp yanlardan tutturmaya başladığımdan beri saçlarımı ortadan ayrık kullanıyorum, eski haline dönmüyor çünkü. Kaldı öyle.
Böyle daha güzel sanki. Daha asil ve olgun bir duruşu var bu modelin.

Telefon kamerasına kaldık iyi mi..

yüzü gözükmesede belli güzelliği maşallah canım :):nazar
:

ben bazen saçlarımı ortadan ayırıp arka tarafını biraz daha önden geriye doğru tarıyorum. öyle daha güzel duruyo

Ben de genelde saçlarımı ortadan ayrık kullanırım kendime yakıştığını düşünüyorum zaten saçlarım ince ve pırasa gibi dümdüz uzattığımdan beri de daha çok yakışıyor ortadan ayrık :) zaten kendisi dökülür yanlara hep

benimde çok hoşuma gidiyo bu saç modeli. hatta şuan saçlarım aynen ortadan ayrılmış vaziyette kahkül yada perçem yok ama artık nedense yakışmadığını düşünmeye başladım perçem yaptırmayı düşünüyorum. ben çok eviorum bu tarz saçları ama bana yakışmıyo sanki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…