Ortada sorun bile yokken her şeye ağlamak!

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.342
Kızlar merhaba. Benim bir sorunum var.

Her şeye ağlıyorum! Ama bu kolumu çarptım da ağladım gibi değil.

Arkadaşımın nikahı, ben ağlıyorum. Nişanlımla nikah günü alıyoruz, yine ağlıyorum. Evde düğün dansı çalışıyoruz, hooop ben yine ağlıyorum. Müzikler falan da gereksiz etkiliyor, resmen japon çizgi filmlerindeki gibi gözyaşlarımı fışkırta fışkırta ağlıyorum.

2,5 ay sonra nikahım var. 3,5 ay sonra da düğünüm. Muhtemelen yine ağlayacağım.

Kendimi nasıl telkin etmeliyim? Ne yapmalıyım? Ağlamamam gerek çünkü garip ve saçma ya hu.

bazı dönemlerde olur öyle şeyler..hep ağlamak istersin falan..geçici diye düşünüyorum..yada duygusalsın ondan ağlıyorsun..kendini tatmaya çalışmaktan başka yapacak birşey yok..içten gelen birşey bu...kimi insan ağlar kimisi güler kimisi somurtur...

vallahi dönemsel değil, 24 senedir böyleyim.
tutamıyorum da.

Duygusal bir yapın var gayet normal. Sakinleştirici kullan yada sakinleştirici bitkisel şurup pasiflora.

ozaman dediğim gibi bu senin yapın..duygusal bir insansın..büyük ihtimalle balık burcusun

Düğün günümüzde kuaförde bir gelin daha vardı benimle birlikte. Kızın ağlamaktan içi çıktı. Makyajı kaç kere baştan yapıldı, yap boz tahtasına döndü kız. Böyle bir gelin olmak istemezsin dimi...
Bahar döneminde herkeste oluyor böyle duygu değişiklikleri, boşalmalar. Geçmezse bir uzmandan yardım al. Ağlamanı engelleyecek bir sürü ilaç var piyasada.

bende senın gıbıyım tv ızlerım acıklı sahne gozlerden yas suzulur, bırını galarken goreyım hopp yaslar akar gozlerımden hele kı annemı goreyım allah salya sumuk aglarım. yapın duygusal demekkı bende nısanımda az kalsın aglayacaktım valla duygusallıgına neden olan seylerı cok dusunme aglamay krızın gelırse derın derın nefes al gecer zamanla

psikolaga mı gitmeliyim sizce?
öyle bir gelin olmak istemem, nişanımda da yüzükler takılana kadar bir şey yoktu ama o ara yine gitti iki damla. hazırlanırken değil olay anında patlıyorum ben.

offf bende öyleyim. içim dışıma çıkıyor.

Psikiyatriste gidip hafif bir antidepresan isteyebilirsiniz. Piyasada mutluluk hapı diye tabir edilen çok bilindik bir ilaç var. Bir dönem kullandım gerçekten etkili. Bu dönemlerde hafif sakinleştirirciler kullanmak lazım bence. Rahatlatır.

Bu gayet normal bir şey hayatım, nikahtır, düğündür insan ağlar. Slow müzik çalar insan ağlar, bana da öyle oluyor. Nikah günümü alırken ben de ağlamıştım. Düğünümde de... Halbuki eskiden bu evden bir kurtulayım göbek atıcam, asla ağlamıycam demiştim. Zırıl zırıl ağladım... Normal şeyler bunlar, ailenden ayrılacaksın. Ben bile kabus gibi bir evden çıkmama rağmen ağladım yani.

Hangisi daha zor bilemedim çok uzun zamandır hıçkıra hıçkıra ağlayamıyorum içimden gelmiyor Bırakın kendinizi ağlasanız nolcakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…