orta yüz germe ameliyatı olanlar

cydincer

CYD
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
12
4
31
Herkese selamlar :KK28:

28 yaşında genç bir kadın olarak öncelikle tepki almaktan korkuyorum ama bu forum sayesinde ihtiyaç olan bir çok bilgiye ulaşılbildiğini gözlemledim bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan paylaşım bekliyorum

yüz bölgem yaklaşık 2 senedir diçliğini ve elastikiyetini kaybetti. Doktorlar tarafından Fransız askısı veya orta yüz germe ameliyatı öneriliyor. Kalıcı olması açısından orta yüz germeyi mantıklı bulmakla birlikte yaşım genç olduğu için doğallıktan fazla uzaklaşacağım bir görüntü oluşmasından çok korkuyorum. Güvendiğim bir doktor ( Dr.Ömer Sağır) orta yüz germenin benim için uygun olduğunu söyledi. Hatta yörük gözü dediğimiz etli ve düşük bir göz yapım olduğu için Endochor ile kaş kaldırma da önerdi. Ancak 50 bin gibi bir mevladan bahsettiği için çok fazla buldum. Bir başka doktor ise (Dr. Gökhan Uğur) kulak önünde kesi izi olmaksızın gizli yüz germe yaptığından bahsetti. İşlemi yaptıran kullanıcılarının memnuniyetini merak ediyorum ve özellikle benim gibi genç kadınların yaptırıp yaptırmadığını da. Paylaşımlarınızı bekliyorum:KK72:

Merhabalar endoctor yöntemi ile kaş kaldırma ilk kez duydum. Nasıl bi işlem bilgi verirseniz sevinirim. Gökhan uğur hakkında formda olumsuz yorum okudum. İyi araştırın sevgiler.

Tesekkür ederim önerileri ve yorumunuz için..
Endochor ile kaş askılama yapan hoca Ömer Sağır bir kaç gün önce fotoğraf attığımda Üst göz kapağı ameliyatı ile beraber bu yöntemi önerdi bana. Gökhan Uğur'a da fotoğraf attım ancak yağ enjeksiyonu önermesi üzerine seçeneklerimden çıkarttım. İri yüz hatları olan birinin yüz şekillendirme ve lift etkisi istemesi üzerine enjeksiyon önermek mantıklı gelmiyor açıkcası o nedenle araştırmaya devam ediyorum.. Peki şakak kaldırma işlemi hakkında bilginiz var mı

Ben herhangi bi işlem yaptırmadım. Bununla ilgili topikleri dikkatlice okumanızı önerebilirim. Çok samimi bi şekilde tecrübelerini paylaşan sıkılmadan soruları yanıtlayan kullanıcılar var. Tekrar hepsine teşekkürler. Fakat endoskopik olarak şakak germe yaptıran bazı kişiler 2 yıl sonra, ilk aylardaki gerginlik kalmadan eski haline geldiğini söyleyenler de var memnun olanlar da. Bu olay doktorun tekniği ve tecrübesi ile ilgili sanırım. Dr seçimi çok önemli. Bende tam bi dr iyi diyorum ama olumsuzlukları duyuca ya eski halimi ararsam diye ceserat edemiyodum. Reklamlara dikkat edin lütfen. Ben şimdilik burayı takipteyim. İnşallah gönlünüze göre bi dr buluruz.

Ali rıza öreroğlu var. O şakak germe işlemini endoskopik yapmıyor sanırım ame iyi veya kötü diye bi yorumda bulunamam fakat baya profesyonel gibi duruyor. Aklınızda bulunsun.

haklısınız en hassas konu doğru işlem ve doktor seçimi, bu işi sabırla araştırmak ve önerileri dikkate almak gerekiyor. Teşekkür ederim size de tekrardan güzel yorumlarınız için:) Şimdilik araştırmaya devam edeceğim,

haklısınız en hassas konu doğru işlem ve doktor seçimi, bu işi sabırla araştırmak ve önerileri dikkate almak gerekiyor. Teşekkür ederim size de tekrardan güzel yorumlarınız için:) Şimdilik araştırmaya devam edeceğim,
Merhaba araştırmanız nasıl gidiyor benim de 21 şubatta Zekeriya beye ameliyatım var ve baya benziyoruz anlattıklarınıza göre :) 29 yaşındayım ben de kaşlarım düşük. Kaş kaldırma, orta yüz ve alt yüz bir de liplift uygun gördü bana doktor bey yüzyüze muayene de oldum. Ancak çok tedirginim her an iptal edebilirim. Hem çok istiyorum hem emib olamiyorum ki cesaretli biriyimdir ama her estetik işlemimde ufak da olsa sorun oldu. Pişman olursam buna dayanmam çok zor. Aslında güveniyorum doktora hep iyi yorum okudum ama bir yerde vardı kötü yorum asimetri oldu vs yazan. Benim zaten yüzümde asimetri var ameliyat sonrası daha çok belli olur ya da yüzüm büyür diye çekiniyorum . Zaten geniş bir yüzüm var..

Tesekkür ederim önerileri ve yorumunuz için..
Endochor ile kaş askılama yapan hoca Ömer Sağır bir kaç gün önce fotoğraf attığımda Üst göz kapağı ameliyatı ile beraber bu yöntemi önerdi bana. Gökhan Uğur'a da fotoğraf attım ancak yağ enjeksiyonu önermesi üzerine seçeneklerimden çıkarttım. İri yüz hatları olan birinin yüz şekillendirme ve lift etkisi istemesi üzerine enjeksiyon önermek mantıklı gelmiyor açıkcası o nedenle araştırmaya devam ediyorum.. Peki şakak kaldırma işlemi hakkında bilginiz var mı
Yag enjeksıyonu cokmu kotu bısey bende cok korkuyorum ama doktorlar hep onerıyor yag enjeksıyonu

Merhaba araştırmanız nasıl gidiyor benim de 21 şubatta Zekeriya beye ameliyatım var ve baya benziyoruz anlattıklarınıza göre :) 29 yaşındayım ben de kaşlarım düşük. Kaş kaldırma, orta yüz ve alt yüz bir de liplift uygun gördü bana doktor bey yüzyüze muayene de oldum. Ancak çok tedirginim her an iptal edebilirim. Hem çok istiyorum hem emib olamiyorum ki cesaretli biriyimdir ama her estetik işlemimde ufak da olsa sorun oldu. Pişman olursam buna dayanmam çok zor. Aslında güveniyorum doktora hep iyi yorum okudum ama bir yerde vardı kötü yorum asimetri oldu vs yazan. Benim zaten yüzümde asimetri var ameliyat sonrası daha çok belli olur ya da yüzüm büyür diye çekiniyorum . Zaten geniş bir yüzüm var..
Ameliyat oldunuz mu deneyiminizi paylaşır mısınız

Merhaba ameliyat oldunuz mu ben de zekeriya bey için gün aldım ama çok korkuyorum.

Ameliyat oldunuz mu deneyiminizi paylaşır mısınız
Merhaba ameliyat oldunuz mu ben de zekeriya bey için gün aldım ama çok korkuyorum.
Merhaba ben olmadım ameliyat. Emin değildim korkuyordum da Zekeriya bey de çok ihtiyacım olmadığını çok hevesli değilsem yaptırmamamı söyledi. Beni yüzyüze daha önce gördüğünü unuttu sanırım ama özellikle yüzyüze görünce kendisinin içinden geçen de yapmamak olduğunu söyledi. Fotoğraflara göre karar verme çok farklı gerçekte dedi. Ben birini yapsak falan dedim mesela gıdı ama onda da illa ki alt yüz germe gerekiyor kombine olması gerek ve alt yüz yapılınca liplift de gerekir çünkü o zaman o mesafe göze batar dedi. Kaş kaldırma ve orta yüz germe yaptıracaktım onda da yüzümün genişlemesi ihtimali vardı zaten geniş yüzlüyüm kalın ciltliyim falan pişman olma ihtimalinden korktum çok. Doktor çok iyi biri belli. Ameliyat konusunda ısrarcı olmaması beni rahatlattı o gün aslında üstelik ameliyat gününe başka hasta alabilirdi yani ben son gün böyle tereddütlü konuştum o da realist cevaplar verdi ancak ben fazla didikleyen biriyim diye sonradan sorun çıkarma ihtimalini göze alamamış da olabilir. Bişektomi önermiyor gıdı lipo hiçç önermiyor. Başka ihtimal bırakmadı diye üzüldüm. Başka doktorlara gittim bişektomi kaş kaldırma (orta yüz ile birlikte) ve liplifti öneriyorlar. Can uslu ve selim turan bu dediğim doktorlar. Şimdilik karar vermedim. Belki birkaç ay sonra zekeriya beyle tekrar konuşup bu kez kararlı olduğumu söylersem yaptırırım. Emin olmadan gün almam ama.

Merhaba ben olmadım ameliyat. Emin değildim korkuyordum da Zekeriya bey de çok ihtiyacım olmadığını çok hevesli değilsem yaptırmamamı söyledi. Beni yüzyüze daha önce gördüğünü unuttu sanırım ama özellikle yüzyüze görünce kendisinin içinden geçen de yapmamak olduğunu söyledi. Fotoğraflara göre karar verme çok farklı gerçekte dedi. Ben birini yapsak falan dedim mesela gıdı ama onda da illa ki alt yüz germe gerekiyor kombine olması gerek ve alt yüz yapılınca liplift de gerekir çünkü o zaman o mesafe göze batar dedi. Kaş kaldırma ve orta yüz germe yaptıracaktım onda da yüzümün genişlemesi ihtimali vardı zaten geniş yüzlüyüm kalın ciltliyim falan pişman olma ihtimalinden korktum çok. Doktor çok iyi biri belli. Ameliyat konusunda ısrarcı olmaması beni rahatlattı o gün aslında üstelik ameliyat gününe başka hasta alabilirdi yani ben son gün böyle tereddütlü konuştum o da realist cevaplar verdi ancak ben fazla didikleyen biriyim diye sonradan sorun çıkarma ihtimalini göze alamamış da olabilir. Bişektomi önermiyor gıdı lipo hiçç önermiyor. Başka ihtimal bırakmadı diye üzüldüm. Başka doktorlara gittim bişektomi kaş kaldırma (orta yüz ile birlikte) ve liplifti öneriyorlar. Can uslu ve selim turan bu dediğim doktorlar. Şimdilik karar vermedim. Belki birkaç ay sonra zekeriya beyle tekrar konuşup bu kez kararlı olduğumu söylersem yaptırırım. Emin olmadan gün almam ama.
Orta yüz germede benim yüzümün genişlememesi için yana değil yukarı dogru çekilmesi gerektigi söylendi bana. (orta yüzüm yani elmacıklarım baya geniş) Başka bir doktor böyle söyledi bakalım Zekeriya bey ne diyecek randevum yakında

Her doktor farklı bısey soyleyınce ınsan cok kotu oluyor o an kıme ınanacagını ne yapacagını bılmeyerek oylece kalakalıyor. Bende suan bu durumdayım bırı farklı dıgerı bambaska bısey onerıyor.

Temmuz da sicak olacagi icin sureci nasil yoneteceksiniz benim de muhtemelen yasin hemen sonuna kaldi
Evet temmuz çok sıcak ama öğretmenim ve çevremden gizli yapacam temmuzdan başka çarem yok. Dikişler alınıncaya kadar hastaneye yakın konaklamayı düşünüyorum tabi doktorla da konuşup ona gore bir planlama yapacam.

Evet temmuz çok sıcak ama öğretmenim ve çevremden gizli yapacam temmuzdan başka çarem yok. Dikişler alınıncaya kadar hastaneye yakın konaklamayı düşünüyorum tabi doktorla da konuşup ona gore bir planlama yapacam.
Yazın aslında ameliyatta az oluyor randevu bulmakta kolay ama güneşe cıkmak kaydıyla sanırım. Evde sogutucuyu acıp oturmak gerekecek

X