orta yaş nemlendirici ne olmalı?

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
45
merhaba yaşım31cildimkarma nemlendiricim ne olmalı kafam karıştı çok marka var arkadaşlar sizin fikrinize ihtiyacım var:KK36:

Benim de yasim 32 ve cildim karma, 1,5 aydir olay'in urunlerini kullaniyorum ve cok memnun oldugumu soyliyebilirim. Gunduz total effects serum ve regenerist serisinin gunduz kremini kullaniyorum, gece total effects in gece kremini. Olay de 30 lu yas serisi total effects olarak oneriliyor ama urun secerken cildin durumu ve ihtiyaci goz onune alinarak urun secilmeli. Benim yuzum incedir, biraz genetik etkiyle, biraz da yasin 30 u devirmesiyle, burun yanindaki cizgiler belirginlesmeye basladi (sarkma olarak tabir edilen durum) Bunu toparlamak icin bir kur gibi regenerist serisinin nemkendiricisini gunduz kullanmaya karar verdim. Bu bitince yine total effects serisine gecebilirim duruma gore. Bu arada siyah nokta, T bolgesinde yaglanma yapmiyor kesinlikle. Ben denemeni tavsiye ederim, fiyat olarak da ortalama gruptalar. Denersen yorumlarini duymak isterim.

merhaba,
dermo kozmetik ürünleri seçmenizi ve artık cildi destekleyici ve kırışıklık oluşmasını engelleyici olan ürünleri başlamanızı öneriyorum :KK34:

X