Orta Yaş 'ın Cilt Sorunlarına Öneri

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.979
5.013
37
henuz çok genç olmama rağmen erken yaşta Dermal-tone aletiyle tanıştım .Kaş kısmımda sarkma olduğu için göz kapağıma sarıkıyordu benim açımdanda hem görme bozukluğu hemde bu görüntüden rahatsız oluyordum 1 sene boyunca kullandım sonuç mükemmeldi. Reklam yapmak için anlatmıyorum kesinlikle bu ürünü pazarlıyor falanda değilim.Şu an ki durumumda sarkma falan yok tam tersi çok düzgün bi göz yapısına kavuştum. Yanlız bu alet sadece bu işle sınırlı değil yüzün her bölgesindeki kaslar üzerinde uygulanabiliyor gün içinde yeni başlayanlar için 1 dk süreyle mucizeler yaratıyor. Hanımlar bence yüz kaslarınıza önem verin herkez bu aleti bulamayabilir ortalıktan kayboldu biliyorum . Laurdes Çabuk(veya çubuk) diye bir bayanı televizyonlarda görmüşsünüzdür bu bayan yüz kasları için egzersizler gösteren bir kitabı var .Bu kitabı edinerek kendinize önem vermenizi tavsiye ediyorum . Kremlerle eş zamanlı bir kullanımla kırışıklarınızdan kurtulabilirsiniz günde sadece 15 dk yı kendinize ayırmak çok fazla mı sizce?

Cnm bende bu aletle ilgileniyordum bir zamanlar (genç olmama rağmen) ama bu aleti alanların memnun olmadığını okuduğumda vazgeçtim. Bi arkadaşımız(KK'den) bu aleti kullanmış ve yüzünü incelttiği için çok üzülmüştü depresyona girmişti. Kadnlar kulübündede tartışmıştı. Depresyona girmişti. Yüzünde yanaklarının gttiğini elmacık kemiğinin bile kalmadığını söylemişti..O yüzden ben vazgeçmiştim almaktan ve düşünmüyorumda. Bence en iyisi Lourdes Çabukun kitabını alıp elimizle yüzümüze masaj yapmak..

X