orta sehpa

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
merhaba hanımlar,

ben ilk mobılyalarımı alırken paramız yetmedıgınden :) orta sehpa almamıştık.Şimdi orta sehpa almaya karar verdik koltuklarım cazibe koltuk tv sehpam ise cevız rengı.ama eşimle biz siyah bir avizeyi çok beğendik ve aldık haliyle odamızla renk uyumu yok.sonra eşimle tv siyah ortayada bır siyah sehpa aldık mı olur sanırım dıye düşündük.sizce nasıl olur $evidea-mobilya-BESO467_3.jpg sehpam bu kızlar.pahalı bir şey almak istemiyorum çünkü odam aman aman büyük değil çocuk olunca kapalı balkona gecıcek o yüzden bu dedım ama kararsız kaldım.

merhaba hanımlar,

ben ilk mobılyalarımı alırken paramız yetmedıgınden :) orta sehpa almamıştık.Şimdi orta sehpa almaya karar verdik koltuklarım cazibe koltuk tv sehpam ise cevız rengı.ama eşimle biz siyah bir avizeyi çok beğendik ve aldık haliyle odamızla renk uyumu yok.sonra eşimle tv siyah ortayada bır siyah sehpa aldık mı olur sanırım dıye düşündük.sizce nasıl olur Eki Görüntüle 1076034 sehpam bu kızlar.pahalı bir şey almak istemiyorum çünkü odam aman aman büyük değil çocuk olunca kapalı balkona gecıcek o yüzden bu dedım ama kararsız kaldım.

ÇOK HOŞMUŞ BENCE..
olur yani :nazar:

siyah sehpa çok zor :KK43: tozu çok belli ediyor malesef :KK43: benim de masam sehpam venge ve keşke açık renk alsaymışım diyip duruyorum :KK34:
model olarak güzel ama aynen çocuk olunca atıl oldu sehpalar bir köşeye :KK34:

siyah sehpa çok zor :KK43: tozu çok belli ediyor malesef :KK43: benim de masam sehpam venge ve keşke açık renk alsaymışım diyip duruyorum :KK34:
model olarak güzel ama aynen çocuk olunca atıl oldu sehpalar bir köşeye :KK34:

uyar yanı dımı herher kahve ıken siyah abes durmaz değilmi

Odam büyük değil demişsin ama bu sehpa epey yer tutacak gibi görünüyor.
Ayrıca normal sehpada sadece yüzeyin tozunu alacakken bu bayağı uğraştırır.

Odam büyük değil demişsin ama bu sehpa epey yer tutacak gibi görünüyor.
Ayrıca normal sehpada sadece yüzeyin tozunu alacakken bu bayağı uğraştırır.
geometrık ya da sekıllı mobılyaları sevıyorum.evet baya yer tutacak 4m2 halının botu tam gelıyor koltugum ve tv sehpadan sonra eninde de halıdan sonra 40 cm yer kalıyor canım. ama asıl mesele hoş olur mu ? odamın fotolarını yukleyemiyorum daha ayrıntılı fıkır olurdu ama

Kusura bakmassan ben beğenmedim:) tabi benim fikrim hem görünüş hem kullanım olark dezavantajları;
1) siyah ve odaya göre büyük demişsin, siyah ve büyük bir nesne odada kötü duracaktır diye düşündüm
2)siyahın kullanımı zordur
3)fotodan tam anlayamamış olmakla birlikte sehpa tek parça kullanışlı olmuyor. Şimdi parçalanabilen orta sehpaları var kullanımda rahat oluyor.
İleride çocuk olursa kaldırıcam demişsin ben olsam parçalanan alırım ileri de sehpayı kaldıracak yer arayacağıma parçalar halinde köşelerde sehpa çiçek altına v.s şeklinde de kullanabilirim öyle kullanmasam dahi parçalanabileni saklamakta kolay olur.
Kararın ne olursa şimdiden güle güle kullan:)

Canım sehpa güzelmiş ama siyahın kullanımı çok zor toz alıyorsun daha arkanı dönmeden tekrar toz oluyor sürekli bez elinde gezmek zorunda kalıyorsun ve belli bir süreden sonra bu durum insanı çileden çıkarıyor hele birde evde çocuk varsa.Belki bu modelin başka bir rengi varsa onu düşünebilirsin.

odam büyük değil demişsin.. bu siyah sehpa odanı olduğundan da küçük gösterir bence alma.. zaten çocuk olunca kaldıracağın bişeye boşuna para verme derim. benim salonumda küçük, orta sehpa kullanmıyorum çok da iyi oluyor:KK1:
sehpa ihtiyacını şöyle bir zigon sehpa ile karşılayabilirsin.
http://www.nuev.com/tv-unitesi-ve-sehpa/sehpa/ovi-sehpa.html

Son düzenleme:
Canım sehpa güzelmiş ama siyahın kullanımı çok zor toz alıyorsun daha arkanı dönmeden tekrar toz oluyor sürekli bez elinde gezmek zorunda kalıyorsun ve belli bir süreden sonra bu durum insanı çileden çıkarıyor hele birde evde çocuk varsa.Belki bu modelin başka bir rengi varsa onu düşünebilirsin.

evet canım zor ve o yuzden evımde tv dısında hıc sıyah mobılyam yok.

Kusura bakmassan ben beğenmedim:) tabi benim fikrim hem görünüş hem kullanım olark dezavantajları;
1) siyah ve odaya göre büyük demişsin, siyah ve büyük bir nesne odada kötü duracaktır diye düşündüm
2)siyahın kullanımı zordur
3)fotodan tam anlayamamış olmakla birlikte sehpa tek parça kullanışlı olmuyor. Şimdi parçalanabilen orta sehpaları var kullanımda rahat oluyor.
İleride çocuk olursa kaldırıcam demişsin ben olsam parçalanan alırım ileri de sehpayı kaldıracak yer arayacağıma parçalar halinde köşelerde sehpa çiçek altına v.s şeklinde de kullanabilirim öyle kullanmasam dahi parçalanabileni saklamakta kolay olur.
Kararın ne olursa şimdiden güle güle kullan:)

ne kusuru lütfen her türlü yoruma açık olmam gerekir burada başlık açtıysam.hepinizin düşüncelerini ölçüp artark karar vereceğim

şu sehpaların üstüne bardak konulduğu zaman iz yapmasından nefret ediyorum ama sonunda Engince'de iz yapmayan kaliteli ve her zevke uygun olan orta sehpalarından buldum. çok memnun kaldım eğer ki bu sorundan rahatsız olanlarınız varsa sizlerde bakabilirsiniz, hem de çok uygun :)

X