• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta sehpa seçimi konusunda yardım lütfenn :D

Always_My_Hearth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
761
103
123
ben bu koltuklarımın orta sehpasını beğenmedim onun yerine sizce yemek masasının aynı modeli orta sehpası var o nasıl olur yemek takımını tam almadım yanlız sadece masa ve sandalyeler var vitrin sevmiyorum aklıma takılan koltukların ayakları kahve rengi sizce uyumsuz mu olur acaba? Ben salonum beyaz ve mor,lila ağırlıklı olsun odada hep bahar havası olsun istiyorum perdelerimide berjerlerin kumaşından rustik kullanarak yaptırmayı düşünüyorum ama sehpada kararsız kaldım :D $merlin-lux-takim02.webp$merlin-lux-takim05.webp Eki Görüntüle 1014188 mobilyalar bunlar alındı.

$bellona-mobilya-sehpa-cesitleri-1355310161.webp almayı düşündüğüm orta sehpada bu :D

mrb arzum.bence kendi sehpası iyi görünüyo .illa beyaz dersen koltuk ayaklatını beyaz yaptırabilirsin.tkmın güzel miş.huzurla kullan

Merhaba tabiki eğer bir arada kullanacaksanız olabilir. Dilerseniz koltuklarınızın ayak kısımlarını beyaz olmasını firmanızdan talep edebilirsiniz. Teşekkürler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

mantıklı bu olabilir ama modelde beyaz ayak kısmı sizce nasıl olur bende öyle düşünmüştüm ama kötü durmaz değil mi :44::44::44::44::44::44:

Koltugun sehpasi daha hos duruyor sanki. Beyaz olarak siparis verebilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X