• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta kulak iltihabı

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
kızlar ben gecen hafta perşembe kulak ağrısı cektim kulaklarım tıkandı doktora gittim orta kulak iltihabı dedi 1 kutu agumentin antibiyotik verdi. İçtim kutu bitti ama kulaklarım duymuyo dutmuyo duymuyo :( tıkandı ikiside sabah kalkıyorum dahada tıkalı kendi sesim sanki uzaktan geliyo :( böyle olanınız var mı internette okudum ilerlerse ameliyat gerektirirmiş bende mi öyle oldum duymuyorum 1 haftadır allahım kimseye yaşatmasın :(

geçmiş olsun tekrar görünün kbb'ye... yıkıyorlar kulağı veya o iltihabı alıyorlar çok zor bir durum değil ben çocukken yapılmış 2 kere

Yazin tatile gittigimin ilk gunu benimde kulaklarima su kacmisti ve 1 gun boyunca hicbir sey duyamadim resmen.
Ertesi gun hastaneye gittim ve doktor kamerali bir vakum cihaziyla kulaklarin icine bakip tum kiri temizledi.
Sonra her sey normale donmustu ve duymaya baslamistim.
Sizde mutlaka bir doktora gorunun gecmis olsun.

doğumumdan itibaren kulak iltihabı geçiriyorum..ne fena olduğunu çok iyi bilirim..
alerjik benimki..burnum tıkanıyor önce,sonrasında da kula iltihabı..36 yaşına geldim hala geçiriyorum..
bazen antibiyotik iltihabı kurutmaya yetmiyor..mesela doktorum bana mutlaka 10 günlük tedavi yazar,1 hafta geçmiyor çünkü.yani 2 kutuya yakın kullanıyorum..bir de burnunuz tıkalı ise kulak tıkanıklığına sebep oluyor.
3. seçenek ise kulak kiri sebebiyle..kir dediysem kulağın kendi sıvısı ya da iltihabın kurumasından kaynaklı oluyor.doktor temizliyor..
doktorunuza kontroler gitmelisiniz..
bir de kulak için en etkili yolelinizle burnunuz kapatıp,içerden hava üflemektir.anlatabildim mi bilemiyorum ama bu basınçla kulak açılır genelde.bir de sakız çiğneyin.
geçmiş olsun.

kızlar ben gecen hafta perşembe kulak ağrısı cektim kulaklarım tıkandı doktora gittim orta kulak iltihabı dedi 1 kutu agumentin antibiyotik verdi. İçtim kutu bitti ama kulaklarım duymuyo dutmuyo duymuyo :KK43: tıkandı ikiside sabah kalkıyorum dahada tıkalı kendi sesim sanki uzaktan geliyo :KK43: böyle olanınız var mı internette okudum ilerlerse ameliyat gerektirirmiş bende mi öyle oldum duymuyorum 1 haftadır allahım kimseye yaşatmasın :KK43:
gliserin kullandın mı kullanmadıysan kullan...

buhar banyosu yapmalısın. Çok iyi gelir. Bir de tıkanık kulak için daha doğrusu orta kulak iltihabı için öncelikle burnunu açmalısın. Serum fizyolojikler en iyi bu konuda. Burnunda tıkanıklık var mı?
Sanırım senin östaki borun tıkanmış.

Burnum acık grip olmuştum o geçti ama kulaklarımdaki doluluk ve kafamı öne eydiğimdeki lukluk sesler gecmedi piskolojimi bozacak ;( ameliyat diyeecek diye korkuyom

Back