Çocuk Hastalıkları orta kulak iltihabı ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren bebiş anneleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

babex

yavruma kardeş geliyor :)
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
385
1
46
Kocaeli
4 aylık bebeğim akşamları ve geceleri çok huysuzdu,sürekli ağlıyodu ateşide vardı.acile götürdük dr diş patlatıyo dedi.jel aldık,diş kaşıyıcı falan derken ağlama krizleri azalmadı.sonra burnu akmaya öksürmeye ve kusmaya başladı(öksürmekten) çocuk dr götürdük orta kulak iltihabı ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiğini söyledi.antibiyotik birde fitil verdi.acaba kbb göstermelimiyim.bu durumu yaşayanlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ahh yavrucağa..Allah yardımcınız olsun. Aynısı kızıma da oldu..4-5 defa doktora gittik farklı doktorlara ..Özel, devlet...En son 2 ilaç (bricanyl-kullandım- ,peditus-kullanmadım-)tonimer damla ve iğne antibiyotik 5 tane verdi..5 gün boyunca kullandık... Geçti çok şükür. Tekrarladı ama daha hafifti bu defa 3 günde geçti.Ve ateşi daha düşüktü.. Tavsiyem her gün yıka.Sıcak tutma, ama üşütme de. Bol bol emzir... ILık su ver. Illık su balgam söktürüyor.. Ben peditusla ateş düşürücü vermedim .Doktor 38,5 olmadan şurup verme dedi.. Bizimki böyle geçti..Allah şifa versin..

bizede paronox fitil,macrol 125 ml kullanıyorum ama fitili çok sık kullanmamayı düşünüyorum.tavsiyen için tşk ederm.ateş düşürücü olarak minoset kullanıyorum aynı zamanda ağrı kesici olduğu için çok ağladığında vermek zorundayım.umarım kısa sürede atlatır bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…