Orta Kulak Ameliyatı Olan Varmı?

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
41
Merhaba arkadaşlar, benim sağ kulak zarım delik 14 yaşımdayken falan dr. ilaçla kapanmaz ameliyat ol demişti o dönemde ailemin durumu pek iyi değil sigortada yok olamadım tabi. Ama odoktorun verdiği ilaçlar akıntıyı kesti orta kulak iltihabı olana kadarda hiç olmadı akıntı. Bundan 5 - 6 sene önce orta kulak iltihabı geçirdim sadece ozaman bir gece ağrıdı kulağım ertesi gün dokrora gittik iltihap teşhisi koydu ilaç verdi falan ozaman geçti ağrı bugüne kadar da ağrı akıntı hiç olmadı.Ama sağ kulağımın sol kulağıma göre daha az işittiğini farkettim dr' a gittim işitme testi yaptırdık %35 işitme kaybı çıktı ameliyat olmam gerekiyormuş. Ama ben çok korkuyorum şimdi evliyim 4.5 aylık bir oğlum var korkularım daha da arttı yani. Benim ricam bu ameliyatı olanlar varsa anlatırlar mı, nasıl bir ameliyat, riskler neler, özel mi devlet mi tercih edilmeli, kaybedilen işitme yetisi geri kazanılıyormu, bir de ameliyat olmazsam ne olur yani nekadar ilerler?

merhaba bende aynı sorunları yaşıyorum ama benim iltihap akıntı filan yok işitme kaybım var ameliyat olacağım iyi bir doktor ve hastane arıyorum sgk ile özelde olmak istiyorum katkı payları hakkında da bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz çok mutlu olurum herkese acil şifalar arkadşlar..

X