hımm teşekkürler bilginiz için ben de yağ bakımı yaıyorum da saçıma yumurta ve sarımsak koymuyordum sadece 3-4 çeşit yağ ve vitamin ampülleri ile ... bunu da denicemBir yumurta sarısı canım evet maskeyi sacına sur yarım saat beklet yıka bir ay haftada bir kere ikinci ay. Onbeş günde bir uçuncı aydan sonra ayda bir karısımı her seferinde yeniden yapıyoruz hazırladığımız karışım bitene kadar sacımıza yediriyoruz
memnun kalacaksın emin olhımm teşekkürler bilginiz için ben de yağ bakımı yaıyorum da saçıma yumurta ve sarımsak koymuyordum sadece 3-4 çeşit yağ ve vitamin ampülleri ile ... bunu da denicem
tamam şekerim akşam senin için deneyip hemen fotoğraf paylaşacağımcanım bu şampuanı ben de merak ediyorum sen almışsın madem dene bakalım sonuçlarından bizi de haberdar et mutlka
SüperStres ve sıkıntıdan uzak dur badem yağı bir yumurta zeytinyağı birçay bardağı bir diş sarımsak dov birde eczaneden e vitamini al bir karışım yap bos bir şampuan kutusunun içine haftada bir ilk bir ay yap şampuanının içinede eczaneden b vitamini kapsulu al birde çam teremesin bir damla koy kısa sürede sacının canlanıp uzadıgının farkına varacaksın
Tatlım ilk yıkama sonrası sonuçcanım bu şampuanı ben de merak ediyorum sen almışsın madem dene bakalım sonuçlarından bizi de haberdar et mutlka
gayet güzel hoş olmuş tatlım havalı hacimli ve ışıl ışıl maşallah teşekkür ediyorumEki Görüntüle 1574293
Tatlım ilk yıkama sonrası sonuç
merabaaa,şuan sacının son hali nasıl
Canım avatarıma güncel foto ekliyorumFotograf bekliyorum en kisa zamanda ve konuyu takip ediyorum kolay gelsiin
18 e inmişNe kadara aldın? Kullanıp beğenirsen söyle bende alayım :*
Gördüm avatarını çok güzel görünüyor saçların, ürün hakkındaki yorumlarını bekliyorum öptüm18 e inmiş
Güzelse söylerim kuzum ama koku harika
Doğal bakım derken zeytinyağından falan bahsediyorsan benim saçlarım 2 kez oryal değmesine rağmen zeytinyağıyla düzelttim. İşlem görmüş saç olması bir şey değiştirmiyor yani.. Benimkilerde işlem görmüş ama bakım yağlarıyla toparladım :)Kızlarrrrr
Saçımı elime aldım resmen
1 yıl boyunca 15 20 günde bir saç boyatınca bakıra, sonucun bu olacağı belliydi.
Uçlardan kestirmeye gittim kuaföre. Uzattığımı biliyor zaten.
Az keseceğim dedi.
Sonra keserken ''Aylinciğim bir şey göstereceğim ama korkma '' dedi.
Saçı tutuyor, saç kopuyor.
Fenalık geçirecektim.
Ve mecburen kesti
Son halinin fotoğrafını atarım.
Baştan başlıyoruz yani.
Sakın saç kremi kullanma, saçını boyatma, fön çektirmek yok, saç kurutmak yok, doğal ürün kullanmak yok dedi.
Doğal ürün kullanıyordum ben ama argan yağı bile yok dedi.
Doğrudan serum kullanman lazım bu saça diyor.
Kimyasal işlem görmüş saçlarda bu yaptığımız bakımlar hiç işe yaramıyormuş meğer.
Hadi bakalım kızlar Aylin yeni baştan, en baştan başlıyor.