Saç Uzatma Yöntemleri Orta Boy Saç İle İmtihanım, Doğal Ürünlerle Saç Uzatma Serüvenim

Bir yumurta sarısı canım evet maskeyi sacına sur yarım saat beklet yıka bir ay haftada bir kere ikinci ay. Onbeş günde bir uçuncı aydan sonra ayda bir karısımı her seferinde yeniden yapıyoruz hazırladığımız karışım bitene kadar sacımıza yediriyoruz

hımm teşekkürler bilginiz için ben de yağ bakımı yaıyorum da saçıma yumurta ve sarımsak koymuyordum sadece 3-4 çeşit yağ ve vitamin ampülleri ile ... bunu da denicem

Süper
Teşekkürler canım

Kızlarrrrr
Saçımı elime aldım resmen
1 yıl boyunca 15 20 günde bir saç boyatınca bakıra, sonucun bu olacağı belliydi.

Uçlardan kestirmeye gittim kuaföre. Uzattığımı biliyor zaten.
Az keseceğim dedi.
Sonra keserken ''Aylinciğim bir şey göstereceğim ama korkma '' dedi.
Saçı tutuyor, saç kopuyor.
Fenalık geçirecektim.

Ve mecburen kesti

Son halinin fotoğrafını atarım.

Baştan başlıyoruz yani.

Sakın saç kremi kullanma, saçını boyatma, fön çektirmek yok, saç kurutmak yok, doğal ürün kullanmak yok dedi.

Doğal ürün kullanıyordum ben ama argan yağı bile yok dedi.
Doğrudan serum kullanman lazım bu saça diyor.
Kimyasal işlem görmüş saçlarda bu yaptığımız bakımlar hiç işe yaramıyormuş meğer.

Hadi bakalım kızlar Aylin yeni baştan, en baştan başlıyor.

Doğal bakım derken zeytinyağından falan bahsediyorsan benim saçlarım 2 kez oryal değmesine rağmen zeytinyağıyla düzelttim. İşlem görmüş saç olması bir şey değiştirmiyor yani.. Benimkilerde işlem görmüş ama bakım yağlarıyla toparladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…