Şampuan ve kremden oldukça memnunum.
Hemen her gün duş alan bir tip olduğum için 15 kez yıkadım herhalde
Dipler çıkmaya başladı, çabuk uzuyor o yüzden haftaya en geç boyatmam lazım tekrar.
Fön de çektirip fotoğraf paylaşacağım
Şampuan Organicum canımürünlerin isimlerini alabilir miyim tatlım?
İlk resimle son resmi karşılaştırınca boy olarak tam incelemedim ama görüntü olarak aşırı fark var ve kesinlikle şuan süper güzel görünüyor saçlarınız. Ne yapıyorsanız aynen uygulamaya devam edin. Bence hiç kaynakla falan uğraşmayın bekleyin kendisi uzasın bana göre önemli olan ne kadar uzun olduğu değil ne kadar bakımlı durduğuYamuk bir de saçım ya ağlamak istiyorum
Ama az daha uzamadan kestirip düzelttirme şansım yok.
Bugün kuaföre gittim. Boyattım. Dedim ki acaba kaynak olayına mı girsem?
İlk resimle son resmi karşılaştırınca boy olarak tam incelemedim ama görüntü olarak aşırı fark var ve kesinlikle şuan süper güzel görünüyor saçlarınız. Ne yapıyorsanız aynen uygulamaya devam edin. Bence hiç kaynakla falan uğraşmayın bekleyin kendisi uzasın bana göre önemli olan ne kadar uzun olduğu değil ne kadar bakımlı durduğuki şuan çok güzeller
Canım saç kremi saçı yumuşatıyor ama o kadar zararlı ki.....
Kreme saçını sakın alıştırma hatta bir an önce çöpe at derim
Merhaba bende yeni üyeyim yeni katıldım... Bende saçlarım uzaması için 2 ay boyunca yumurta sarısı ve 3 yemek kaşığı zeytinyağı kullanmıştım ve saçlarım yumuşacık oluyordu olumlu sonuç almıştım, ama 2-3 ay oldu yapmıyorum ara verdim tekrar başlıyacağım ama :)
Hoş geldin canım.
Ben de deneyeyim bunu
bıraktıktan sonra döküldüğünü söyleyenler var sizde oldumu böyle bir sorun ?Ben de yapmıştım doğum kontrol hapı canım ve ise yaramiati
hayır olmadııbıraktıktan sonra döküldüğünü söyleyenler var sizde oldumu böyle bir sorun ?
Canım saç kremi saçı yumuşatıyor ama o kadar zararlı ki.....
Kreme saçını sakın alıştırma hatta bir an önce çöpe at derim
canım bu şampuanı ben de merak ediyorum sen almışsın madem dene bakalım sonuçlarından bizi de haberdar et mutlka
slmmm bu karışımı boş bir şişeye koyup sadece bir seferde mi kullanıcaz yoksa yeteri kadar bitene kadar mı kullanıcazStres ve sıkıntıdan uzak dur badem yağı bir yumurta zeytinyağı birçay bardağı bir diş sarımsak dov birde eczaneden e vitamini al bir karışım yap bos bir şampuan kutusunun içine haftada bir ilk bir ay yap şampuanının içinede eczaneden b vitamini kapsulu al birde çam teremesin bir damla koy kısa sürede sacının canlanıp uzadıgının farkına varacaksın