Saç Uzatma Yöntemleri Orta Boy Saç İle İmtihanım, Doğal Ürünlerle Saç Uzatma Serüvenim

Şampuan ve kremden oldukça memnunum.
Hemen her gün duş alan bir tip olduğum için 15 kez yıkadım herhalde :KK52:

Dipler çıkmaya başladı, çabuk uzuyor o yüzden haftaya en geç boyatmam lazım tekrar.

Fön de çektirip fotoğraf paylaşacağım :KK200:

ürünlerin isimlerini alabilir miyim tatlım?

image.jpg
Bu pembe kuzucuk aramıza yeni katıldı :KK200:
Kendisi fön suyu. Fön öncesi sıkıyorum, içinde yeşil çay özü varmış . Saça ışıltı veriyormuş ve fönün zararlarını önlüyormuş
Kokusu ise bildiğin Chopard Wish:KK200:

Yamuk bir de saçım ya ağlamak istiyorum :KK48::KK53:
Ama az daha uzamadan kestirip düzelttirme şansım yok.
Bugün kuaföre gittim. Boyattım. Dedim ki acaba kaynak olayına mı girsem?

Yamuk bir de saçım ya ağlamak istiyorum :KK48::KK53:
Ama az daha uzamadan kestirip düzelttirme şansım yok.
Bugün kuaföre gittim. Boyattım. Dedim ki acaba kaynak olayına mı girsem?
İlk resimle son resmi karşılaştırınca boy olarak tam incelemedim ama görüntü olarak aşırı fark var ve kesinlikle şuan süper güzel görünüyor saçlarınız. Ne yapıyorsanız aynen uygulamaya devam edin. Bence hiç kaynakla falan uğraşmayın bekleyin kendisi uzasın bana göre önemli olan ne kadar uzun olduğu değil ne kadar bakımlı durduğu :KK51:ki şuan çok güzeller:nazar:

İlk resimle son resmi karşılaştırınca boy olarak tam incelemedim ama görüntü olarak aşırı fark var ve kesinlikle şuan süper güzel görünüyor saçlarınız. Ne yapıyorsanız aynen uygulamaya devam edin. Bence hiç kaynakla falan uğraşmayın bekleyin kendisi uzasın bana göre önemli olan ne kadar uzun olduğu değil ne kadar bakımlı durduğu :KK51:ki şuan çok güzeller:nazar:

Canım çok teşekkürler. :KK200:
İlk fotoğraf 19 Mayıs' ta çekildi sanırım.
Çok bir fark yok o yüzden :63: Ama Mart' ta ilk kestirdiğimde neredeyse küttü.
Onun fotoğrafını da koyarım.

Bakım yağları, sütleri, şampuan, tam gaz bakım yapıyorum :KK48:

Canım saç kremi saçı yumuşatıyor ama o kadar zararlı ki.....
Kreme saçını sakın alıştırma hatta bir an önce çöpe at derim

Merhaba bende yeni üyeyim yeni katıldım... Bende saçlarım uzaması için 2 ay boyunca yumurta sarısı ve 3 yemek kaşığı zeytinyağı kullanmıştım ve saçlarım yumuşacık oluyordu olumlu sonuç almıştım, ama 2-3 ay oldu yapmıyorum ara verdim tekrar başlıyacağım ama :)

Canım saç kremi saçı yumuşatıyor ama o kadar zararlı ki.....
Kreme saçını sakın alıştırma hatta bir an önce çöpe at derim

Canım mecbur kullanıyorum ara ara, genelde saç bakım yağı kullanıyorum ıslakken.
Ama bu aldığım sarmaşık kremi silikonlu parabenli falan değil. Gayet doğal, içim rahat yani

Merhaba bende yeni üyeyim yeni katıldım... Bende saçlarım uzaması için 2 ay boyunca yumurta sarısı ve 3 yemek kaşığı zeytinyağı kullanmıştım ve saçlarım yumuşacık oluyordu olumlu sonuç almıştım, ama 2-3 ay oldu yapmıyorum ara verdim tekrar başlıyacağım ama :)

Hoş geldin canım.
Ben de deneyeyim bunu :KK200:

Stres ve sıkıntıdan uzak dur badem yağı bir yumurta zeytinyağı birçay bardağı bir diş sarımsak dov birde eczaneden e vitamini al bir karışım yap bos bir şampuan kutusunun içine haftada bir ilk bir ay yap şampuanının içinede eczaneden b vitamini kapsulu al birde çam teremesin bir damla koy kısa sürede sacının canlanıp uzadıgının farkına varacaksın

Son düzenleme:
canım bu şampuanı ben de merak ediyorum sen almışsın madem dene bakalım sonuçlarından bizi de haberdar et mutlka :p:p

Stres ve sıkıntıdan uzak dur badem yağı bir yumurta zeytinyağı birçay bardağı bir diş sarımsak dov birde eczaneden e vitamini al bir karışım yap bos bir şampuan kutusunun içine haftada bir ilk bir ay yap şampuanının içinede eczaneden b vitamini kapsulu al birde çam teremesin bir damla koy kısa sürede sacının canlanıp uzadıgının farkına varacaksın
slmmm bu karışımı boş bir şişeye koyup sadece bir seferde mi kullanıcaz yoksa yeteri kadar bitene kadar mı kullanıcaz
bir de 1 yumurta demişsiniz sarısı değil dimi sadece bütün bir yumurta olarak mı eklicezz??

X