Saç Rengi ve Saç Boyama orta altin sari 7/03 loreal (resimli) esmerlikten kumrala geçiş :))

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
kuaföre bu renkten istedgmi söledm..

kızlar daha dün boyattım saçımı çanakkalede çok memnun kaldım siyah saçtan kumrala geçtim önceki ve sonrakini koyuyorum bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
çok güzel olmuş güle güle kullannn :)) o şekilde düz hale nasıl getiriyorsun çok sağlıklı ve güzel duruyorrrr :) maşşallahhhhh diyimm :)

çok güzel olmuş güle güle kullannn :)) o şekilde düz hale nasıl getiriyorsun çok sağlıklı ve güzel duruyorrrr :) maşşallahhhhh diyimm :)

tşk ederm cnmm maşallah :)) boyadan sonra fön çekti o yuzden böle saçlarm acayip uzadı fön gerçekten uzatıo

Eklentiler

• $PIC_2971.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 213
Son düzenleme:
istediqin renk olmamıs sanki onda daha bir bakırlık war ama beqendimm qüzel olmus.)
Siyah saca bayıldıqım icin o halin daha bi qüzel.)

qüle qüle kullan canım.)

iki ayrı kişi gibi görünüyor.. bir saç insanı nasıl değiştiriyor..güle güle kullan,ayrı bir hava vermiş böylesi.. ama o fotoğrafa istinaden senin saçın daha doreli, ilk fotoda turunculuk var,bakıra kayıyor daha çok.. nihayetinde bu saç sana yakışmış,hoş olmuş

bence de istediğin renk daha bakırımsı ama siyahtan o hale gelmek için sanırım bi kaç kez boyatmak gerekir
yine de güzel olmuş güle güle kullan cnm

yakışmışş güle ğüle kulann ama siyah çok dahaa iyy bencedee,,,bu tonda bakırlık varr karamel gibii gördümm ama hoşş

ewet siyah renk bakıslarına bile ayrı bir hawa katmıs ama bu da qüzel deqisiklik iyidir sıkılırsan kendi sac renqine dönersin.)

kızlarr resimde saçım daha farklı duruyo normalde aynı o kızın saç rengi gibi birde bu daha ilk boya 1 ay sonra birdaha yapılması gerekki o renk otursun. tşk ederm bende kendi saç rengimi çok seviorm ama gerçekten değişiklk iyi geliyorrr

zaten ilk boyatmada o renqin oturması zor 2.de falan tam istediqin qibi olur renk oturur.) Güzel olmus canım sıkılmısındır sac renqinden doqldır.)

bu sac rengi sana cok gitmiş siyah daha sert bı ıfade vermıs ama bu daha guzel olmus sankı gule gule kullan :)

evet cnm bende çok memnun kaldım. kuaförden gülerek çıktım :))) korktuğum gibi olmadı. tam istediğim renk oldu gerçekten ten rengime çok uydu ve ifademi yumuşattı..

harıka bı duygudur :) benımde sıyahtı değişiklik iyi gelmiştir gercekten cok iyi masallah güle güle kullan canım

öncelikle çok yakışmış ve şunu söylemeliyim siyah normalde daha genç gösterir ama ben 2 fotoyu karşılaştırdığımda yeni halin daha lolita olmuş bu arada sadece yazdığın tonumu kullandı kuaför yada ekstra işlem uyguladımı ?

tşk ederim canım evet sadece bunu kullandı kuaför orta altın sarı. :)))

kurutma makinaasıyla fön çektii canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…