Ornisid Fort kullananlar :(

Damla_2689

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
88
10
8
28
Kokulu akıntı şikayetimle doktora gittim muayene ettikten sonra bana ornisid fort ve vajinal fitil verdi.Ama bu ilaç aşırı derecede mide bulantısı yaptı her içişimde çok kötü oluyorum.Daha önce kullanan var mıı böyle mide bulantısı yapan..Son iki tanesini bırakıcam o kadar kötü oldum ama bu sefer etki etmez diye korkuyorum Yan etkilerinde mide bulantısı ve kusma yazıyor ama yine de doktora danışsam mı bilemedim yardım eder misinizzz

Bende aynı şikayet ile gittim. Mantar ve enfeksiyon var dedi dr. Fitil ve ornisit ford. Yazdı ve bir tek kullanımlık ilaç mantar için. Ornisit ford beni mahvetti migde bulantısı miğferden ekşi su gelmesi kasık agrısı halsizlik sürekli uyuma hissi ;( yan etkileri beni beni bayılttı artık ve kullanmayı bırakıcam dayanamıyorum bu nedir ya:,,(

Bende kullandım ondan yan etkileri dışında maalesef ki hiç bir faydası yok akıntıyı falan kesmiyor kesinlikle kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…