Bebek İkinci El orjinel 22 numara converse

eymenimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.821
108
123
Kütahya
bayramlık die 3 adet sipariş vermiştim. biri oldu 2 elimde kaldı. iade süresi 1 haftaymış ben bir ay sanmıştım. floda 70 tlye aldım yarı fiyatına vereceğim.
etiketleri üzerinde ama bir türlü foto yükleyemedim. foto yüklemesini bilen arkadaşlar lütfen yardım edin.
birde oğlum nike markada 24-25 giyerken conversede 23 oldu. ona göre değerlendirin numaraları. elimdeki sıfır converseler 22 numara.

özelden msj atamıyorum. buraya yazın

reswim yüklemesini biliyormusunuz peki? bi türlü beceremedim. daha bi sürü ürün koycam ama resim olmuo. isterseniz mail verin şimdilik size fotoları mail atayım

reswim yüklemesini biliyormusunuz peki? bi türlü beceremedim. daha bi sürü ürün koycam ama resim olmuo. isterseniz mail verin şimdilik size fotoları mail atayım

cevap ver kısmından zarf resminin 2 yanında insert image kısmına tıkla(kare şeklinde) oradan dosyaları seçip yükleyebilirsin.

ikisinin numarası da aynı mı? bir de ben farkı anlamadım ikisinin arasındaki.

biri laciert kot kumaşından biraz eskitme model ve kumaşı kalın. diğeri normal bez converse kumaşı. numaralar aynı ama geniş kalıp.23-23,5 giyen çocuğa olur

arkadaşlar siteyi kullamayı tam beceremiyorum da cvplarımda aksaklıklar oluyor. ben baştan yazayım herşeyi en iyisi.

biri laciert kot kumaşından biraz eskitme model ve kumaşı kalın. diğeri normal bez converse kumaşı. numaralar aynı ama geniş kalıp.23-23,5 giyen çocuğa olur

fiyat olrak normalde bir tanesi flodan 70tlye aldım bayramda. ama iadeyi aksattığım için elimde kaldı. kesinlikle orjinal beğenmezseniz iade alırım. ben şimdi tanesini 35tlye vermeyi düşünüyorum.

kütahdayım. isterseniz diğer ürünlerimede bakın .hem 50tl üzerine sanalpazardan satış açarım karta taksitlede alabilirsiniz. sanal pazar satıcıdan komisyon aldığı için 50 diyorum. satış açtığıma deysin. hem o zamn kargoda çok az tutar.

Kız converse i ile değiştirir misin? Ben de oğluma e bebekten aldım ama malesef yanlış tıklamışım siyah üstü minik kalpli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…