Orjinalmorjinalin rüya gibi düğünü

çok güzel gözlerin var cnm maşallag gelinliğin çok güzel sende öyle bi römür boyu mutlu olursunuz inşallah

aaa ben seni dün facebookta gelinlik 21´de görmüstüm ve orda cok begenmistim gelinligini simdi diger fotolari görünce ama BAYILDIM ya cok güzel olmussun masallah

burda baktıklarım içinde en güzeli sensin valla, herşeyin harika olmuş evlilik bi kere olur sende en ince ayrıntısına kadar herşeyi ayarlamşsn tebrk ederm.. eşinde yakışıklı sende güzelsn çocuğunuzda güzel olr mutluluklar..

cnm çok güzelsiniz maşallah mutluluklar dilerim

gelinliğinde hem askı var hem yok,çıkmalımı yaptın nerelerde kullandn sadece fotodamı???

Allah bir ömür boyu mutlu,mesut etsin...Çok güzel bir gelin olmuşsun,arkadaşlarının mor kıyafet uyumu da güzel olmuş :))

Çok hoş bir bayansınız..Gelinliğinizde çok zarif...Kısacası çok güzel bir gelin olmuşsunuz.Mor rengin kullanımı da farklılık katmış.Pastayı beğendim.:76: Mutluluklar dilerim.

Ayyyyyy maaşaalahhhh nasıl güzel bi gelin olmuşsun çook çooook beyendim hakikatteeeenn orjinal olmuş allah mutlu etsin

merhaba arkadaşım.. inşaAllah bir ömür boyu mutlu vu huzurlu olursunuz.. fotoğraflarınız çok cici çok üzel bir gelin olmuşsunn. fotoğraflara bakınca tekrar evlenesim geldi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…