• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinalinden Yıldönümü Hediyesi Bulmaya yardımcı olabilecek olan :))

yaprakk07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
53
74
88
ağustos sonunda 2.yılımızı dolduracağız.ben şimdiye kadar hep özel giyim eşyaları,tesbih çakı gibi aksesuarlar aldım.ama artık şöyle yaratıcı bi hediye bulmak istiyorum.ne yazık ki odun olduğum için aklıma hiçbrşey gelmiyor:20: erkek arkadaşım romantik sürprizlerden hoşlanmıyor hatta sürprizlerden hoşlanmıyor!herşeyi o ayarlamalı ve ben ona uymalıyım klasik erkek tribi :1: o yüzden romantik bi akşam yemeğini ve herhangi yapabilinecek sürprizi eledim baştan :D sizce ne yapmalıyım?ne alınır yıldönümünde yaa :(

Bence kalıcı bir şey almalısın göz önünde olacak bir şey ben erkek arkadaşıma ... bu hediyeyi almıştım çok beğendi yatak odamızda duruyo fiyatı da çok pahalı değil bence hiç kaçırma :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kutu tarzında birşey yap, içine gömlek tarzı bir giyim hediyesi ve el yapımı başka birşey yapıp koy. en tatlısı böyle olur düşüncesindeyim

Bence kalıcı bir şey almalısın göz önünde olacak bir şey ben erkek arkadaşıma ... bu hediyeyi almıştım çok beğendi yatak odamızda duruyo fiyatı da çok pahalı değil bence hiç kaçırma :nazar:
teşekkür ederim bu sitede yaratıcı şeyler var gibi :)

Back