Orjinal Yoga Sistemi, bütünsel bir kişisel gelişim sistemidir. Ben çok faydasını gördüm. Yoga Academy Türkiye ve Dünya'da 51 merkezle faaliyet gösteriyor. Bir sürü hastalığım vardı, şimdi iyim çok şükür. Bir sürü teknik uyguluyorlar. Normal yoga, Nefes teknikleri, Yoga terapi, Hamileler için yoga vs... Bence deneyin derim.
Çok geçmiş olsun. Düzenli uygulamada süper bir başarı elde ediyorlar. Ben çok iyiyim Allah'a şükür. İnşallah yaşadığınız şehirde de bir merkez açılır.
Çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun sizinki geçmiş bile çok şükür...Orjinal Yoga Sistemini uygulamak gerçekten çok faydalı ama insanlar çok bilmiyorlar...bu konuda yazacaklarınız mutlaka birilerine ulaşıp faydalı olacaktır...ben 3-3.5 aydır düzenli uyguluyorum ama henüz orta seviye dvd ile çalışıyorum...çakra dvd lerine geçemedim henüz...somut bir faydasını görmediğim için henüz paylaşamıyorum...siz hastalıklarınıza iyi geldiğini ve faydasını gördüğünüzü söylüyorsunuz...hastalıklarınızın ne olduğunu,çalışma düzeninizi ve iyileşme aşamasını anlatırsanız çok faydalı olacağını düşünüyorum...dil temizliği,cala neti uygulaması da dahil...beraber yazmaya başlayalım isterseniz...
Yoga Academy'nin Ankara'da Çakra arındırma eğitimi var. 13,14,15 Ocak Ramada Plaza Söğütözü. Ben daha önce katıldım. Çok keyifli. İtiraf edeyim daha çok yeni insanlarla tanışmayı ve sohbet etmeyi seviyorum. Çalışmada altı çakra düzeyinde yoga yapılıyor, sonra da her türlü soruları cevaplıyorlar. Çok eğlenceli :) Katılmak isterseniz Yoga Academy Çankaya veya Çayyolunu arayabilirsiniz.
Yoga Academy'nin Ankara'da Çakra arındırma eğitimi var. 13,14,15 Ocak Ramada Plaza Söğütözü. Ben daha önce katıldım. Çok keyifli. İtiraf edeyim daha çok yeni insanlarla tanışmayı ve sohbet etmeyi seviyorum. Çalışmada altı çakra düzeyinde yoga yapılıyor, sonra da her türlü soruları cevaplıyorlar. Çok eğlenceli :) Katılmak isterseniz Yoga Academy Çankaya veya Çayyolunu arayabilirsiniz.
canım açıklamaların için teşekkürler...Ankara'daki seminerin çakralarla ilgili olması süper... katılmayı çok isterdim...Ankara da olmak vardı...
bende antalyada akademiye gitmeyi düşünuyorum..ama o kadar yoga çeşiti var ki....hangisine gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?