Orjinal ve uygun parfüm ariyorsaniz bir göz atin !

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Selam kizlar :)) icimdeki parfüm canavari uyandigindan beri bilgisayar basinda arastirma yapmadktan belim, parfümeri parfümeri dolasip parfüm denemektende burnum maf oldu :))
Kendime yeniden bir top 5 listesi düzenlemek üzereyim

Merak ettigim bircok parfümü deneme firsatim oldu ama malesef deneyemediklerimde var. Bende fakli yollarla o parfümlerin bana uygun olup olmadigini arastirmaya basladim. Tabi önce forumda sizlere danistim...cevap alamdigin parfümlerin notalarini arastirdim....mesela bir parfümün sisesinin parfüme göre design edilgini duymustum bu yüzden parfüm siselerine ve hatta reklamalrina da baktim :))( bu arada gercekten cok hos ilgi cekici reklamlar vardi) ve tasadüfen bir parfüm sitesine rastladim orda begendiginiz veya merak ettiginiz parfümü yaziyorsunuz size parfümün notalarini, o parfüme benziyen bir parfüm varsa onu ve o parfümü kullanalarin genelikle tercih ettigi diyer parfümleri cikartiyor. :) sizde böylelikle sizin hosunuza gidip gitmiceginizi anlayabiliyorsunuz.

Neyse kizlar ben aylardir dolabimda duran yves rocher parfümlerimi aratim.
önce yves rocher den naturelle baktim cünkü bu parfümü ben dolce&gabbana the light blue ya benzetiyorum ve benzetildigini de duymustum. Ve bingo benziyen parfüm olarak the light blue cikti :))
yves rocher so elixir coco chanel mad. benziyormus. Ama bir forum da so elixirin flowerbomba benzetten cok kisi gördüm. onu bunu bilmem ama tekrar bir nasil kokuyuyor diye bakiyim dedim cidden cok güzel kokuyor.sirf bu yüzden flowerbombla , chanel mad. alinicaklar listesinden cikartim.

yves rocher moment de bonheur da chole benziyormus. Ben malesef ikisini de deneme firsati bulamadim. iyide bu parfümü ozaman neden yazdin diye soran arkadaslarimiz olursa... yves rocherden bir mail aldim eger alisveris yaparsam bana moment de bonheur hediye olarak vericeklermis. bu yüzden eger moment de bonheur veya chloe deneyen arkadaslar yorum yaparsa sevinirim. Bu arada yves rocher evidenci de aratim ama ona benziyen bir parfüm cikmadi.

Orjinal parfüm takintisi olupta fazla para harcamak istemeyen veya acik parfüme karsi alerjisi olan arkadaslarimiza bence 3 güzel alternatif cünkü flowerbomb 50 ml 99 €, chanel coco mad. 50 ml 79,90 , yves rocher so elixir 53 € yani iclerinden orjinal olupta daha hesapli olan yine so elxiir.

yves rocher naturelle 74 ml 30 € = the light blue 50 ml 69,90 €
yves rocher moment de bonheur 50 ml 44 € = chloe 50 ml 69,90€

Bu arada parfüm sisesine, rengine, reklamina bakilipta parfümü alinirmi diyen arkadaslarim haklisiniz tabiki bu sekilde alinmaz. Parfümün önce tende denenmesi gerekir. Ama benim su an kabarik bir listem var ve onu minimaliza etmekle mesgulum. Ama gercekten bazi parfümlerin kokularina uygun siseler design ettigi ortada.

örnek vermek gerekirse

T. mugler Alien
lancome hypnose
lolita lempicka

Merhabalar,

Hangi adresten bakıyorsunuz?

Çok saçma Victor Rolf Flowerbomb 50 ml 99 EURO diyorsunuz.
Onun TL'ye çevrilirken 300 TL ettiğini biliyor musunuz acaba? Ve o parfümün 50 mlsini
ben Türkiye'de daha ucuza alırım..
İnsanları yanlış yönlendirmeyin bence.

Türkiyedeki fiyatlardan daha pahalı fiyat vermişsiniz.. Chloe leri fln

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok özel kokular

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397035233484.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 202
  • $1397035281385.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 184
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…