K kibargelin Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2013 736 97 0 34 Manisa 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren26 #21 kkibele .!.: Eki Görüntüle 1058081 Bendeki gözlük de bu kızlar. Orjinaldir. Garanti kutusu fln her şeyi duruyor. Alırken iyi gibiydi ama biraz küçük oldu yüzüme sonradan farkettim. Gözlüğün camı siyah değil füme gibi bir renk bu arada. Genişletmek için tıkla... Ekartmanı kaç acaba ? Birde cızık varmı? En son kaça bırakırsın ?
kkibele .!.: Eki Görüntüle 1058081 Bendeki gözlük de bu kızlar. Orjinaldir. Garanti kutusu fln her şeyi duruyor. Alırken iyi gibiydi ama biraz küçük oldu yüzüme sonradan farkettim. Gözlüğün camı siyah değil füme gibi bir renk bu arada. Genişletmek için tıkla... Ekartmanı kaç acaba ? Birde cızık varmı? En son kaça bırakırsın ?
K kkibele Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2007 985 7 158 Ankara 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren26 #22 nzkbr .!.: Ekartmanı kaç acaba ? Birde cızık varmı? En son kaça bırakırsın ? Genişletmek için tıkla... Ekartmanin ne oldugunu bilmiyorum inanin ki , nerede yazar soyleyin bakayim ben. Cizik vs. Hic bir sey yok. En son fiyati yazdim zaten 180tl
nzkbr .!.: Ekartmanı kaç acaba ? Birde cızık varmı? En son kaça bırakırsın ? Genişletmek için tıkla... Ekartmanin ne oldugunu bilmiyorum inanin ki , nerede yazar soyleyin bakayim ben. Cizik vs. Hic bir sey yok. En son fiyati yazdim zaten 180tl
K kibargelin Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2013 736 97 0 34 Manisa 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren26 #23 kkibele .!.: Ekartmanin ne oldugunu bilmiyorum inanin ki , nerede yazar soyleyin bakayim ben. Cizik vs. Hic bir sey yok. En son fiyati yazdim zaten 180tl Genişletmek için tıkla... Burun boşluğu var ya bi orayı olcsen sana zahmet birde camın boyunu. Benım ıcın onlar Onemlı.
kkibele .!.: Ekartmanin ne oldugunu bilmiyorum inanin ki , nerede yazar soyleyin bakayim ben. Cizik vs. Hic bir sey yok. En son fiyati yazdim zaten 180tl Genişletmek için tıkla... Burun boşluğu var ya bi orayı olcsen sana zahmet birde camın boyunu. Benım ıcın onlar Onemlı.