Cilt Bakımı Ürünleri Orjinal Pembe Maske??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

angel86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
15
0
36
İngiltere
Arkadaslar ben internetten Pembe Maskeyi siparis vermek istyiyorum ama bir cok site var pembe maske'ye ait olan, hangisi sahte hangisi orjinal bilemiyorum, bir kac tane site bu logoya dikkat edin diyor ama cogu site farkli farkli logolari soyluyorlar anlamadim gitti, sizin bir bilginiz var mi nerden ojinal pempe maskeyi siparis verebilirim?

canim turk markasi burada zaten zor bulursun hatta bulamazsin cogu urunu.. ben turkiye'den alacagim birsey oldugunda ya internetten alisveris yapip annemlerin adresini veriyorum, ya da direk anneme siparisi veriyorum gidip aliyor. pttden yolluyor 6 is gunu falan suruyor elime gecmesi. en temizi o, tabi turkiye'de bunu isteyebilecek bir yakinin varsa. yoksa bilemiyorum :32:

Iste bende internetten siperis vermek istiyorum canim ama hangi siteden yapacagimi bilmiyorum :-( Asiri derecede sahte pembe maske dolasiyor internette, resmi sitesini bilen varsa luten yazsin

yardimlariniz icin yinede saolun kizlar:21:

dr hijy beautiful diye bişi duyuyorum çok. ama kullanmadım

Son düzenleme:
La sante,üzerinde + işareti ve maskeli bir kadın yüzü var,fiyatları az-çok belli ediyor zaten.ben kullanmıştım gayet iyiydi ama çok beklenti içinde olmamak lazım yine de.

canım ben freeshp com dan pembe maske aldım ve kullandım. Gerçekten çok etkili memnun kalmayan arkadaşlar sahte olanını kullanmışınız galiba ben kullandım ve bütün akrabalarıma aldım hediye ettim. Herkese tavsiye ederim.

tatlımm ozoderm pembe maske kullandım gayet memnun kaldım cildim pürüzşüzleşti siyah noktaları da temizliyo lekelere de iyi geliyo dediler gerçi lekem yoktu ama

ben kardeşim için radyoda sürekli reklamı çıkandan aldım. sürekli dinlediğim radyoda o kadar uzun zaman anlatıp durdular ki en sonunda deneyeyim deidm. sonuç? hüsran ne yazık ki.

Back
X