Orjinal parfümü(?) ucuza satan yerler !!!

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
arkadaşlar orjinal parfümu uygun satan yerler hakkında bilginiz varmı? ben pek mantıklı bulmuyorum sizinde fikrinizi almak istiyorum sizin aldıgınız bir yer var mı? küçük parfümü 50 tl büyük 80 tl orjinal ama testermiş kapagı olmazmış ; arkadaşım vasıtasıyla parfüm aldık ama o koku ile uzaktan yakından ilgisi yoktu. Alınan yer bakırköyde bir yer sizi de uyarmak istedim biz o hataya düştük aynı değil. pek mantıklı gelmemişti ama aldık işte orjinal olmadıgınıda görmüş olduk.doldurma daha iyi sanırım:)

ben bir iki alışveriş sitesinden güvenilir satıcılardan alışveriş yapıyorum. dikkat ettiğim şey, memnun kalmazsam iade alması. en son 64.50'ye 100 ml. burberry classic aldım. yanında 30 ml tommy girl hediyesiyle geldi. çok da memnun kaldım. internetten almak çok daha güvenli bence.

Bizde arakadaşımla taksimde bir pasajda bulmuştuk , orjinal tester parfümler satıyorlardı .
İyiki ilk gidişimizde 1 tane aldık .
Çünkü ikinci gidişimizde anladım farklı olduğunu , Tom Ford un orjinalini kullanyorum , orada sattıklarını kokladığımda farklı olduğunu hemen anladım
Tom Ford kapağında dahi yoğun ve ağır , ama onların sattığında hemen alkol keskin bir koku aldım , sanırım alkolü arttırıyorlar
Birdaha almam , ufak alırım orjinal alırım

daha çok g..g..'den yapıyorum. bir kaç güvenilir satıcı var. bir de ücretsiz ilan sitelerinden s.. ile başlayanında iyi bir satıcı var. oradan yapmıştım.

bir parfümün ömrü açıldıktan sonra 1 yıldır. 1 yılın sonunda parfüm notalarının çoğu uçar, geriye alkol kalır.

o yüzden orjinal tester ürünü olarak aldığınız parfümler belki gerçekten orjinaldir ama zamanla bozulmuş olabilir.

ya açık parfüm yada orjinal parfüm alın daha iyi. böylece paranız boşa gitmez, ne aldığınızı bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…